|
Што ако девојката е нерасположена за секс |
Внеси реплика | страница <1 17181920> |
Автор | |
rus mkd
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не, кажи и дека утре е армаКедон. дека само во македонија ќе изумрат сите... ќе ти скока додека не повратиш
|
|
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke se potrudis da ja oraspolozis! ako ,navistina ti se ebe!
|
|
You live only ONCE!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke i pokazam slika od seriskiot ubiec
|
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ce ja raspolozite so miluvana i celivanja pa posle ide seks, kako sakate vija ka musljaminite na gotovs da vi je zenata?
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i po moznost, tasma |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако веќе не се може-па со сила убавина нема. Често е доволно и само нежност, внимание...Убава е и блискоста.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke i se zakanam deka cela plata ke ja potrosam na nea
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"A taman sakav da te baram za zena"
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prav mushkarac kje si najde nachin da ja oraspolozi partnerkata...malku mashta i ima da bude svashta
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e neraspolozena samo ednas , kje se najde resenie ... problemot e pokompleksen dokolku i se slucuva pocesto ... ili e figidna ili ima drug
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaaaa mojata devojka ako ne e raspolozhena za seks ke se naljutam i ke fatam dechko...ete taka da si znae |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e neraspolozena za seks, togas ke pristapam kon cista romantika, cisto da i go potkrenam raspolozenieto, no nikako nema da bide toa so cel da ja ubedam na sex... sepak postojat momenti koga sex-ot ne ni e ni na kraj na pametot....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova vtorovo e u podobriot slucaj a?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ами ако не е расположена се гледа да се расположи,ако пак не успееш тогаш ќе се молиш ќе се колиш и може ќе добиеш..нешто..трошки така ќе колваш ко гавран на пенџере во зима снег ко ќе има
уф што уба рима дојде
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <1 17181920> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |