|
Паркети |
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Автор | ||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
океј се...
Ги слушав на Пиволенд лани... добра атмосфера направија... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
паркети ми беа интересни во пораните денови и постарите песни, ги слушав уште пред 5-6 години, од кога почнаа да прават песни со елена ристеска и строубери, ги откажав
а искрено, никој од пошироката јавност не ги познаваше пред овие песни Изменето од Анастеа - 20.Мај.2010 во 01:16 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Sp-mk.com
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 19.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секако и мене не ми се допаѓаат строубери, песната со елена и тие комерцијални срања.. Но МНОГУ ми се допаѓаат старите песни и комерцијализирањето не е причина да престанам да ги слушам СТАРИТЕ песни на паркети
|
||
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Интересен бенд. Посебно ми се свиѓат старите Паркети, некако новите не ми имат легнато на уво. Можам да се пофалам дека бас гитаристот Зоки ми беше професор по Историја .
|
||
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Medicinsko? |
||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
||
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Медицинско бате |
||
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jaaaoo ako gi mrazam lugevo..coek da ne veruva duri....
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Phantomlord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Закон е човекот бе |
||
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и мене ми се неподносливи... |
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ne mozam da razberam sto vi e tolku odbivno kaj parketi?
takvi se kakvi sto se, a svirat pank, od koj ne moze da barate da bide cist, kulturen i da dava dobar primer, toj e namenet ednostavno za zabava ne sum niven fan, ama sekogas mi e interesno na svirki, znaat kako se pravi toa vo zivo |
||
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не не..не
Мене не ми е одбивна музиката, слушам понекогаш некоја нивна песна. Мене ми се одбивни луѓето |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ponekogas preteruvaat, ama toa e |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |