![]() |
|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 32> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shto beshe temata tuka?!
![]() ![]() ustvari,..se e ok! ...sepak,...na profesor neshto mu kazuva! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ајдееее денеска ти е ден за обожавателки ![]() ![]() Кажи си ти, та нели само телото умира-душата не. И пази молимте, кажеш нешто што не штима и духот на учителката те потегне за уво ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ehh,..sega me ispalshi i
![]() ... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KastuS ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 70 |
Ма нееееее .... верските фанатици нема за што да потегнат иницијатива против ... може единствено и тој дух на наставниците да се контролира од духовни просветни контролори ... или од духовите на образовните инспектори ... изгледа како тргнало ке станеме ДУХОВНА ДРЖАВА...
![]() |
|
"Not bound to swear allegiance to any master, wherever the wind takes me I travel as a visitor."
|
|
![]() |
|
paa,..fizichkava nikako da ni trgne,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KastuS ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 70 |
Хммммм ........ како би изгледало сето тоа, духот на наставникот го прогонува ученикот во вид на кошмари, и од ненадеш се појавува духот на просветниот советник и започнува општ хаос летаат духовни листови, летаат книги ... коси на сите страни, ... двајцата, заедно со ученикот, едно торнадо формираат и се покрива сликата со изместена фаца на ученикот ....... се будат тројцата и изненадно викаат ЛЕЛЕ КОШМАР !!!
Каков филм би било тоа ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Not bound to swear allegiance to any master, wherever the wind takes me I travel as a visitor."
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Учителко..убав муабетѕ...со уште поубво друштво, ама време е да сервираш ручекот ..да ручаш и да си легнеш...да сонуваш духови на професори
![]() пс... малкуооооффф.. Должноста повикува...семејството на прво место... ![]() |
|
![]() |
|
Ова на мене се однесуваше или онака општ муабет ??? Бидејки не сум учителка .... машко сум
![]() И пак се враќаме на она што е загубено ...СЕМЕЈНИ ВРЕДНОСТИ ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Чао чао морончиња, фала што ми зезнавте многу моменти во овие 8 години...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Секој со своето мислење ... секој со своето искуство ....
|
|
|
|
![]() |
|
А мама од каде па заклучи дека јас сум женска особа ????? Сум машко, сум филозоф, сум ..... кул тип (знам и таков да бидам, ама пустата философија ме микса како таков) .... По која анализа дојде до таков заклучок ? (иако е погрешен резултатот ама не е важно)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ...tuku ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Види .... тоа ми е маната ... реалноста ме тера да ја кажам ... доста споредби правам во светов и доста до сега сум открил небулози од многу страни ... па и дел кон нас ... реалноста е многу интересна ствар .... чуда може да направи, широки хоризонти да отвори .... сини неба, планини долини
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
аха ... значи и стана досаден муабетот и реши да си посвети малку време ... е да зарем сите не сме биле во слична ситуација ... затоа не сконтав, ... ма нема везе СИТЕ СМЕ РАСЕАНИ ПОНЕКОГАШ (барем си признавам)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |