|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 100> |
Автор | |||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој е Груевски ??????
Едноставно...никој и ништо....една голема нулаааа....
Мало човече полно се комплекси и желба за да биде некој и нешто....
За жал, стигна само до тоа да стане еден од тимот гробари на Македонија..заедно со неговиот кум, братучед и неколку дечиња околу нив....кои ќе бидат колатерална штета на крајот од нивната тиранија.....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sporedbata ti e haos no neka ti bide koga covek nemet argumenti pocnuva od ringe ringe jaja so ne pocna od KALIGULA a so ne pocnes od helmut kol????? Изменето од anakin - 27.Мај.2010 во 17:13 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moit e O za nekogo ama e premier a i ne e nula za narodot,, preeska cuv deka e 22% 12% povekje od drugiot na rang lista Изменето од Анастеа - 28.Мај.2010 во 00:14 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Убаво кажав пред малку....
Мало човече полно се комплекси и желба за да биде некој и нешто....
Човек што живее за процентите на Павел Шатев...а не за Македонија...
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vidi
se smeevme na prognozerite nihilisti vo 2008 kje se smeeme pak toa ti e ako e na satev kje izgubi ake ne e-- kje pobedi Изменето од anakin - 27.Мај.2010 во 17:29 |
|||
|
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немам убаво мислење за Груевски но сепак е Премиер и не би го навредувал со вакви погрдни зборови. Сепак би рекол дека е промашена инвестиција од страна на Македонскиот електорат и кога еден ден истиот електорат ке се разбуди од овој романтичарски сон, со тешка изолација како на економски па и на меѓународен план, истите "бранители" на неговото дело ке го критикуваат. Немајки визија на долгорочен план, се со задоволување на своите потреби во моментот, истите тие забораваат за идните генерации и иднината (секако својата ке си ја обезбедат). Како и да е, историјата и хронологијата ке си го кажат своето! |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aj ti objasni mi kako super kje stignes van izolacija,,, so ponizuvanje do koske??? mil moj kje ti kaze anakin nesto G**** KJE JADAM U IZOLACIJA, NO IMETO NE GO MENUVAM a za tvoe racionalno ramisluvanje nit sakam da razmisluvam Изменето од Анастеа - 27.Мај.2010 во 23:49 |
|||
|
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не сум доктор да ти забранувам каква кујна ке користиш... и секако не можам ниту имам право да ти сугерирам да менуваш нешто... Изменето од Анастеа - 27.Мај.2010 во 23:56 |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Спорот за името на
Македонија е перверзен
rekol bugarin Zelju Zeljev, ami i dosta gragjani vo makedonija se svesni za toa i nesakat da ucestvuvaat u taa perverzija no definitivno ima dosta perverzni kaj nas...so da se pravi toa e toa definitivno pomili mi se homoseksualci tie se barem drugacije zavrteni vo prostorot ete koga nasiot premier Gruevski e svesen kako i bugarinot, na perverzite ne im cini oti sakaat i toj da bide u nivna perverzna klapa eeeeee.. ama ne e taka.. srekja so e normalen Изменето од Анастеа - 28.Мај.2010 во 00:01 |
|||
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еден прекрасен маж е г-н Никола Груевски!
Изменето од pagane - 27.Мај.2010 во 23:26 |
|||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...дали беше боксер!?... што Тој знае за пари!?....
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ili mora da se ...shalish ! |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој е?
Ниту странците не знаат - мислат дека се мајтапи. Не сретнале квази политичари од Балканот? Но тие знаат да доакаат на секого.Ние ништо не знаеме. |
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |