|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 100> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Obichen chovek- neiskusen kako i site mladi, kako i site ostanati so toa shto ima momentalna mokj da pravi shto saka so narodot.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прави што сака со народот, но и со државата.Алал да му е.
Еве и еколошки не освести - сега пластичните кеси се "еколошки" и си ги плаќаме како попчиња. Еве и платите ни каснат, а и власта не ги плаќа купените роби и услуги - браво.Се по Закон и се во смерница за уништување на стопанството. Има многу заслуги и тоа сите за урнисување на Македонија. Ќе дојде време кога неговите ќе го плукаат - како и претходните, но ќе биде доцна - прошо воз ( како што милуваат да кажат нашите северни соседи). Ке останеме со прстот во уста. |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pojma nema ,...niti sakam da znam!
samo,...neka mu go piknat ova pred nos... ,..a, ne da mi go blokira pola grad , koga ide ( i se vrakja) od "makotrpnata " 24/7 rabota .... Дејвид Камерон сака пеш да доаѓа во Парламентот и не се откажува од приватниот мобилен ....i toa zamisli,...vo edna od zemjite koishto im se omileni na treroristite od sekakov kov,...i sl...bezumni chovechki stvorenja! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој е никола ех па никола е премиер на ова наша државичка која со водство на никола далеку ке дотурка
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве и денес на работа како Гари Купер - точно на пладне.
24/7? |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj e gruevski?
pa premier c c c c lele kakvo pitanje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
chij premier ?!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na DPMNE i familijata!. |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izgleda za vasa zal
e premier na Makedonija iako vie toa vrtele i sucile, tegnele kori do sabajle |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е во прашање жал - нежал, во прашање е каде оди Македонија.Кога ќе стаса на "одредиштето" ќе има одново кукања и плукања и тоа токму од оние кои се научиле да се клањаат на ИДОЛИТЕ им, и кои го граделе ликот и делото на вождот им.Мора да имаме критериуми во се, подобро и билокакви отколку никакви. А кај партиските војници се изгубени билокакви критериуми. Се чудите зошто Хитлер ја имал огромната подршка од заслепениот германски народ...Мусолини...Франко...ит.н. и.т.н.... |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tvojot potpis e СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА Изменето од anakin - 26.Мај.2010 во 22:55 |
||
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mнозинството Гласачи му дале МАНДАТ на Премиерот..да ја води земјата..според она што им го ветил на предизборните митинзи..
И никако не е тој тука..за да (им) исполнува очекувања на некои ...кои не ги споделиле неговите предизборни ветувања..туку на оној кој..во четири разни по облик..но единствени според резултатите не добил доверба..и сега само му останува да „мрзне„во Опозиција...
И мандатот му трае и во наредните 2 години..кога ќе мора да распише нови Редовни Избори..
Изменето од Анастеа - 26.Мај.2010 во 23:10 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се се тоа рекла казала
ова со демократија е многу едноставно, има само 5 точки 1 избран 2 владее 3 нови избори 4 изгубил- не чинел 5 победил - чинел а вие можете да си броите од 1 до милион па назад па пак до милион прескокнувајки преку три броја и пак назад итд ама има само 5 точки Изменето од anakin - 26.Мај.2010 во 23:16 |
||
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo vremeto na krizata i haosot vo Germanija Hitler dojde na vlast......? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2324252627 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |