![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 227228229230231 295> |
Автор | ||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Се додека се „трудите„ ...нечии мисли нафрлени тука да средувате..стално ќе има дилема..дали не е (можеби) претерано сторено..на резултатот кој одпосле сите ќе го видат..едни погрешно или делумно известени..од веќе осиромашениот текст..а „пишувачот„ пак...со горчина во душичката..оти му е ускратено правото на сопствена искажана јавно и овде..слободно искажана мисла нели?.
Но да не скренувам и јас понатаму..иако неминовно (мора да некојпат и) доаѓа до ваков момент на „празнење„..кога сите ...на свој начин го доживуваат стореното..
![]() ![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Немам сомневања во критериумите, имам како и сите забелешки /сугестии на одредени нелогичности. За прв поместен сигурно дека не е...но е прв кој е поместен а не сум известена на ЛП и затоа сум изненадена. Знам дека СЕКОГАШ Идивиди во тој поглед имаше високи критеиуми (и се надевам ке продолжи) . |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Така и напишав мамамд: за првиот преместен пост за кој не си известена на ЛП.... и веднаш сомневања, а знаеш и ти добро дека секогаш се нема време за известувања. Се случувало и со други членови па сме се разбирале и без вакви преписки.
Инаку за novace и “осиромашувањето текстови“ - го имало и ќе го има на форуми. Можеби вие тешко ги примате вашите “осакатени“ постови (со делови спротивни на правилата), но сигурно и на оние на кои им се упатени едитираните делови не им е паѓа убаво да читаат навреди. Нема лутење, така е за сите: како што вие не сакате да бидете навредувани, така нема да биде дозволено и да навредувате. ![]() |
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Кога напишав „осиромашен„..јас воопшто не ни помислив на едитиран од текст со експлицитни навреди ..туку на оние ..каде „навредите„ се најдени и „одстранети„ превентивно..од форумската ..дали смеам да ја наречам и многу агилна администрација...за чувањето на здравиот дух на меѓусебната (културна секако) комуникација
![]() пс
...Понекојпат..текстот..односно одговорот е софистицирано вметнат во оставениот ...после ефектното „едитирање„ текст..така да ...само оној кому е
наменет..си ја „знае„ работата..односно КОДЕ ЛЕЖИ(т) зоекот де..хехе
![]() ![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
|
Живео Друг Тито и сви братски народи и народности Социјалистичке Федеративне Републике Југославије, омладинци и посебно омладинке!
||
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
da ne kasnish malku be?
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
|
Хе, хе, кај мечката е уште 25 Мај...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
aaaaa..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Темата Дали може македонците и албанците да живеат заедно привремено ја затворив, да ја зачистам од навреди, обвинувања за “говор на омраза“, префрлања...
А novace и brza да престанат да се бркаат по темите и да се препукуваат, сите теми ги израсипавте. ![]() |
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
Zacisti ja malku Anastea, redno vreme bese . Pozdrav do tebe ![]() |
||
![]() |
||
|
Благодарам, возвраќам на поздравот
![]() Нецели 2 дена ме нема а за чистење еден куп... ![]() |
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
Sto ke pravis, moderatorski maki golemi ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
kral;ot potchinet?!
![]() eehh,..znachi ,..ni kralevite ne se vekje ,..shto bea ! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
Сега се раѓаат нови кралеви кои за жал немаат ниту лекарско уверение, како сите други вработени. Можеби затоа сметаме дека глумат лудило? ![]() |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 227228229230231 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |