IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 227228229230231 295>
Автор
Порака
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 21:34
Се додека се „трудите„ ...нечии мисли нафрлени тука да средувате..стално ќе има дилема..дали не е (можеби) претерано сторено..на резултатот кој одпосле сите ќе го видат..едни погрешно или делумно известени..од веќе осиромашениот текст..а „пишувачот„ пак...со горчина во душичката..оти му е ускратено правото на сопствена искажана јавно и овде..слободно искажана мисла нели?.
Но да не скренувам и јас понатаму..иако неминовно (мора да некојпат и) доаѓа до ваков момент на „празнење„..кога сите ...на свој начин го доживуваат стореното..тага
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 21:57
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Чудно, веста за прославата на националниот ден на Власите која се случува токму денеска не е бајата а е избришана. За прв пат по толку години на форумов и мене ми стана нејасно кој се критериумите што смее да стои во одредена тема а што не, што е вест, а што не.збунетост

mamamd од тебе баш најмалку очекував сомневање во критериумите на модерирање, и тоа за првиот преместен пост за кој не сум стигнала да те известам на ЛП.
Постот не е избришан, преместен ти е тука, ти напишав и честитка за празникот.

Воедно би го прашала Buggyman има ли некоја конкретна поплака... или онака, “да се придружам на честитките“?збунетост

Немам сомневања во критериумите, имам како и сите забелешки /сугестии на одредени нелогичности.
За прв поместен сигурно дека не е...но е прв кој е поместен а не сум известена на ЛП и затоа сум изненадена.
Знам дека СЕКОГАШ Идивиди во тој поглед имаше високи критеиуми (и се надевам ке продолжи) .
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 01:26
Така и напишав мамамд: за првиот преместен пост за кој не си известена на ЛП.... и веднаш сомневања, а знаеш и ти добро дека секогаш се нема време за известувања. Се случувало и со други членови па сме се разбирале и без вакви преписки.

Инаку за novace и “осиромашувањето текстови“ - го имало и ќе го има на форуми. Можеби вие тешко ги примате вашите “осакатени“ постови (со делови спротивни на правилата), но сигурно и на оние на кои им се упатени едитираните делови не им е паѓа убаво да читаат навреди.
Нема лутење, така е за сите: како што вие не сакате да бидете навредувани, така нема да биде дозволено и да навредувате.

мир
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2010 во 09:16
Кога напишав „осиромашен„..јас воопшто не ни помислив на едитиран од текст со експлицитни навреди ..туку на оние ..каде „навредите„ се најдени и „одстранети„ превентивно..од форумската ..дали смеам да ја наречам и многу агилна администрација...за чувањето на здравиот дух на меѓусебната (културна секако) комуникацијаголема%20насмевка.
пс
...Понекојпат..текстот..односно одговорот е софистицирано вметнат во оставениот ...после ефектното „едитирање„ текст..така да ...само оној кому е
наменет..си ја „знае„ работата..односно КОДЕ ЛЕЖИ(т) зоекот де..хехетрепкање
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2010 во 01:13

Живео Друг Тито и сви братски народи и народности Социјалистичке Федеративне Републике Југославије, омладинци и посебно омладинке!

голема%20насмевкадададаголема%20насмевка
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2010 во 01:14
da ne kasnish malku be?изненадување....ili pokasno se razbudi od....zimskiot son?намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2010 во 01:28

Хе, хе, кај мечката е уште 25 Мај...

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2010 во 01:36
aaaaa..да.imash pravo ...k'o i skoro uvek !голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 15:26
Темата  Дали може македонците и албанците да живеат заедно привремено ја затворив, да ја зачистам од навреди, обвинувања за “говор на омраза“, префрлања...

А novace и brza да престанат да се бркаат по темите и да се препукуваат, сите теми ги израсипавте.чекање

Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 15:31

Темата  Дали може македонците и албанците да живеат заедно привремено ја затворив, да ја зачистам од навреди, обвинувања за “говор на омраза“, префрлања...

А novace и brza да престанат да се бркаат по темите и да се препукуваат, сите теми ги израсипавте.чекање

Zacisti ja malku Anastea, redno vreme bese . Pozdrav do tebe големо%20гушкање
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 15:40
Благодарам, возвраќам на поздравот големо%20гушкање

Нецели 2 дена ме нема а за чистење еден куп...ух
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 16:07

Благодарам, возвраќам на поздравот големо%20гушкање

Нецели 2 дена ме нема а за чистење еден куп...ух

Sto ke pravis, moderatorski maki golemi  плазење  намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 18:48
kral;ot potchinet?!изненадување...

eehh,..znachi ,..ni kralevite ne se vekje  ,..shto bea !тага
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 21:55
Originally posted by brza brza напиша:

kral;ot potchinet?!изненадување...eehh,..znachi ,..ni kralevite ne se vekje  ,..shto bea !тага

Сега се раѓаат нови кралеви кои за жал немаат ниту лекарско уверение, како сите други вработени.
Можеби затоа сметаме дека глумат лудило?
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 227228229230231 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,734 секунди.