|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика | страница <1 144145146147148 177> |
Автор | |||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и? го гледав сабајле и навистина има некоја вистина во сето тоа. но не гледам ништо друго освен дека е само едно од многуте „интерпретирања“ на вистината. сепак, д грас из грин како идеја, не? |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Poarno da ne postojam ako moram da razmisluvam na nacin na koj ne mi odgovara.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Povtorno Vistina? "Interpretiranje" ili interpretiranje na Vistinata... ili samo Interpertiranje koi go zemame kako "Vistina"? Navstina, shto e Vistina? Neshto shto ja prezentira samoevidentnata realnost? Realno govorejki, shto e navistina Vistina i Realnost? |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Меси, не те разбирам навистина, искрено. Ти мене сакаш да ме убедиш во нешто и мислиш дека сум во заблуда или сакаш да ми докажеш нешто? Не ми постирај вакви линкови, нели одамна заклучивме дека секој субјективно ја доживува вистината. За мене, таа е апсолутна, колку пати треба да ти повторам? Јас немам проблем со твоето лично убедување и увидување. Нити мене ме прави ваквото убедување нешто подобра нити пак тебе. А ако мислиш на РЕАЛНОСТА, тоа е друга тема. поздрав |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Izvini, ne znaev deka ti subjektivno ja dozhivuvash vistinata kako apsolutna. Sega mi e jasno deka navistina nemalo potreba od ponuduvanje vakvi informacii.
OK, neka bide toa ponuda za onie drugite koi objektivno ja dozhuvuvaat vistinata kako apsolutna. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
договорено |
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еден човек со сон е еднаков
на деведесет и девет
кои само .....покажуваат интерес............!
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мислам, значи врска немам
|
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Повеќето од нас можат да ги прочитаат пораките на ѕидот...
само што претпоставуваме ...дека се наменети за некој друг.....
|
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znam, znachi ja prifakjam iluzijata kako vistina.
|
|||
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мислам, значи знам што е мое, што е твое
Изменето од connected - 11.Мај.2010 во 15:37 |
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
OK, toa velam i jas, nemame vrska za shto govorime, dodeka ne se dogovorime.
|
|||
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зошто?
да не се случат нус појави? |
|||
Внеси реплика | страница <1 144145146147148 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |