IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Мислам,значи-постојам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мислам,значи-постојам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 144145146147148 177>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2010 во 15:23
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

connected, eve edna ilustracija za neshtata diskutirani na nekolku temi do sega -    Who Is The Master Who Makes The Grass Green

и?
го гледав сабајле и навистина има некоја вистина во сето тоа.
но не гледам ништо друго освен дека е само едно од многуте „интерпретирања“ на вистината.
сепак, д грас из грин како идеја, не? намигнување

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2010 во 16:58
Poarno da ne postojam ako moram da razmisluvam na nacin na koj ne mi odgovara.
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2010 во 18:05
Originally posted by connected connected напиша:

connected, eve edna ilustracija za neshtata diskutirani na nekolku temi do sega -    Who Is The Master Who Makes The Grass Green

и? го гледав сабајле и навистина има некоја вистина во сето тоа.но не гледам ништо друго освен дека е само едно од многуте „интерпретирања“ на вистината.сепак, д грас из грин како идеја, не? намигнување

Povtorno Vistina?

"Interpretiranje" ili interpretiranje na Vistinata... ili samo Interpertiranje koi go zemame kako "Vistina"?

Navstina, shto e Vistina? Neshto shto ja prezentira samoevidentnata realnost?

Realno govorejki, shto e navistina Vistina i Realnost?

Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2010 во 18:20

и? го гледав сабајле и навистина има некоја вистина во сето тоа.но не гледам ништо друго освен дека е само едно од многуте „интерпретирања“ на вистината.сепак, д грас из грин како идеја, не? намигнување

Povtorno Vistina?

"Interpretiranje" ili interpretiranje na Vistinata... ili samo Interpertiranje koi go zemame kako "Vistina"?

Navstina, shto e Vistina? Neshto shto ja prezentira samoevidentnata realnost?

Realno govorejki, shto e navistina Vistina i Realnost?

Меси, не те разбирам навистина, искрено.
Ти мене сакаш да ме убедиш во нешто и мислиш дека сум во заблуда или сакаш да ми докажеш нешто?
Не ми постирај вакви линкови, нели одамна заклучивме дека секој субјективно ја доживува вистината.
За мене, таа е апсолутна, колку пати треба да ти повторам? Јас немам проблем со твоето лично убедување и увидување.
Нити мене ме прави ваквото убедување нешто подобра нити пак тебе. А ако мислиш на РЕАЛНОСТА, тоа е друга тема.
поздрав
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2010 во 18:25
Izvini, ne znaev deka ti subjektivno ja dozhivuvash vistinata kako apsolutna. Sega mi e jasno deka navistina nemalo potreba od ponuduvanje vakvi informacii.

OK, neka bide toa ponuda za onie drugite koi objektivno ja dozhuvuvaat vistinata kako apsolutna.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2010 во 18:29

Izvini, ne znaev deka ti subjektivno ja dozhivuvash vistinata kako apsolutna. Sega mi e jasno deka navistina nemalo potreba od ponuduvanje vakvi informacii.

OK, neka bide toa ponuda za onie drugite koi objektivno ja dozhuvuvaat vistinata kako apsolutna.

договорено голема%20насмевка
смеење
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2010 во 11:16

Еден човек со сон е еднаков
на деведесет и девет
кои само .....покажуваат интерес............!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2010 во 11:19
мислам, значи врска немам 
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2010 во 14:00

Повеќето од нас можат да ги прочитаат пораките на ѕидот...
 само што претпоставуваме ...дека се наменети за некој друг.....
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2010 во 15:36

мислам, значи врска немам 

Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2010 во 15:37
znam, znachi ja prifakjam iluzijata kako vistina.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2010 во 15:37
мислам, значи знам што е мое, што е твое трепкање

Изменето од connected - 11.Мај.2010 во 15:37
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2010 во 15:41
OK, toa velam i jas, nemame vrska za shto govorime, dodeka ne se dogovorime.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2010 во 15:44
зошто?
да не се случат нус појави? плазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 144145146147148 177>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.