IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Српската пропаганда продолжува
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Српската пропаганда продолжува

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
Автор
Порака
Генерал Митре Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Регистриран: 19.Ноември.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 646
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 20:14
Originally posted by novace novace напиша:

Треба да се ..после ПОПИСОТ... направи нешто сериозно со нелегалните државјанства издадени во последниве децении...дали со поткуп...дали со тито=мито..небитно е..
И да се протераат..таму одкаде се дојдени (сигурно неканети) овде...голема%20насмевка
намигнување

А што правиме  ако ги протераат сите Макједонци што нелегално престојуваат негде во светов и ни ги ВРАТАТ тука? а?Има грујо решение и за нив? Нови дупки ли ке копаат ако станат членови на таа партија?
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 21:19
Originally posted by novace novace напиша:

Треба да се ..после ПОПИСОТ... направи нешто сериозно со нелегалните државјанства издадени во последниве децении...дали со поткуп...дали со тито=мито..небитно е..
И да се протераат..таму одкаде се дојдени (сигурно неканети) овде...голема%20насмевка
намигнување

И замисли ни ги вратат сите мажени/зенени низ светот сосе деца, внуци, правнуци. Па и не е токлу лоша идејата, ке се зголемиме од 2 милиона на 5...6...море и повеќе. Кај и да е ке ги стасаме Грците  па и Бугарите. Е ај после нека ни претнат.голема%20насмевка
Ај сега околу пропагандата.
Не е обична, не е од анунимус. Од активиста на партија која е во коалиција со владеачката е.
Да е од опозицијата ај ке простиме, ама од власта, богами не. И не може да ги сатанизираме сите, цел народ српски. Многу од нив им с е лоши што ги клале (турилеголема%20насмевка) во опозиција со ВМРО, ама (г. Недељковик ли беше), не ги ни праша дали може? И ај за ВМРО некако и ке наведнат глави, ама во коалиција со ДУИ. Може и се радуваа...а?збунетост

Изменето од mamamd - 17.Април.2010 во 21:20
Кон врв
mungos80 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Регистриран: 21.Октомври.2009
Поени: 4330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2010 во 23:26
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Steta za Mungos,
Anastea vrati ni go covekot, toj samo se strekna bespotrebno, ili reagiral impulsivno, mozebi e mlad pa taka reagira, vo sekoj slucaj opravdano reagiral.
Treba malku poveke fleksibilnost od vas za vakvi momenti.

Ovde vo MK, ima eden odreden del na lugje koi sto koga nekoj od Srbite ovdesni malku drugacie se odnesuva, koga ke dade nekoja izjava kako toj sto mungos go citirase, odma digaat panika. Odma e toa propaganda, neprijatelstvo.
Jas toa ne go dozivuvam kako takvo, odnosno sekoj moze da si go iskaze stavot.
Me cudi kako Mungos ne reagira i ne mi odgovara na prasanjeto sto pravi so albancite ja zemaa pola MK, i toa vo praksa, a vamu zestoko reagira na obicna izjava.
Definitivno mi deluva na sirenje na bugarska propaganda, i toa samo na onaa teritorija sto ja drzele bugarite do 41-44 god. Znaci ne gi interesira nisto posle Grupcin.
Taka da temata za propagandata e edna mnogu slozena tematika na ovie prostori, makar i od koja strana da doagja.

Studena glava,nema odgovor
Bugarite me narekuvaat bugarofob;
Vlasite me prasuvaat zosto sum gi napagal koga se pisale grci.
Srbite me narekuvaa bugaroman
Albancite me poznavaat od 2001;
A ti me prasvas kaj bev togas,i zosto se palam.
Za razlika od tebe jas bev vo vojnata,i reagiraa na sekoja propaganda kon Makedonecot i Makedonija,kade bese ti?????????????????????
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
Кон врв
alankan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Март.2010
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alankan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 00:05
Кај ги најде овие две зелени зелки да ги поставиш тука селјачана превртлива,и двајцата залутале во професиите
Кон врв
mungos80 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Регистриран: 21.Октомври.2009
Поени: 4330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 00:18
Originally posted by alankan alankan напиша:

Кај ги најде овие две зелени зелки да ги поставиш тука селјачана превртлива,и двајцата залутале во професиите
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alankan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 00:27
За двајцата актери во интервјуто,ги погрешиле професиите,а и одговорот ти е тука.Тој што ги изјавил тие погрдни изјави предвреме ја завршил политичката кариера,а и животот во куманово одсега па натаму ке му биде доста интересен

Изменето од alankan - 20.Април.2010 во 00:28
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 02:11
Voislav Sesel mnogu gi sakase makedonciteголема%20насмевка 

A sto se bunat makedoncite protiv srbite???

Koga 60% od makedoncite seceja veni za Srbija..

Den denes pamtam koga Makedonija igrase futbal so Srbija,gradskiot stadion bese polni so srpski znaminja nego so makedonski..

A i vo politikata makedoncite sekogas se paleja za Srbija,ova e FAKT i realnost..

Изменето од Polaris - 20.Април.2010 во 02:13
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 17:33
Originally posted by Polaris Polaris напиша:

Den denes pamtam koga Makedonija igrase futbal so Srbija,gradskiot stadion bese polni so srpski znaminja nego so makedonski..

A i vo politikata makedoncite sekogas se paleja za Srbija,ova e FAKT i realnost..

Да, полн со српски знамиња, со публика од Кучевиште, Побожје и некои други села од Скопска Црна Гора и Куманово. Таму колку што знам етнички Македонци и нема.
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 17:49
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Ај сега околу пропагандата.
Не е обична, не е од анунимус. Од активиста на партија која е во коалиција со владеачката е.
Да е од опозицијата ај ке простиме, ама од власта, богами не. И не може да ги сатанизираме сите, цел народ српски. Многу од нив им с е лоши што ги клале (турилеголема%20насмевка) во опозиција со ВМРО, ама (г. Недељковик ли беше), не ги ни праша дали може? И ај за ВМРО некако и ке наведнат глави, ама во коалиција со ДУИ. Може и се радуваа...а?збунетост

Убаво кажано. Не може да преминеме преку вакво нешто, ама и не може да сатанизираме. Доволно е одговорниот, не знам како да го наречам, неписмен во најблага варијанта, да се отстрани од функцијата, а во меѓувреме да си прочита и некоја книга за историја, да побара на интернет, нема лошо да му дојде. Само за потсетување,   во однос на тие Срби кои се македонзирале, јас само би прашал, зошто заедно со сите оние 200 000 кои ја напуштија Македонија во времето на Втората Светска војна, уште пред да дојде бугарската војска, со цел да си го зачуваат потеклото, зошто не заминале и неговите? Одговорот, секој кој читал малку, добо го знае. намигнување
 А на тие кои им се лоши од коалицијата, јас не знам што е тоа што со сила ги држи, доволно е да отидат, да се откажат од членството во партијата и нема да им се лоши или да имаат други здравствени проблеми. Ама очигледно кога е во прашање власта, многу и не е важно кој е во коалиција со кого.
Кон врв
Античкиот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Поглавица Тешки Очи

Регистриран: 14.Ноември.2009
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Античкиот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 18:11

Абе Тодор Петров и неговата свита три пати на клоци ги кренаа во бугарија за чествувањето на Јане Сандански , ама вие се засекиравте за „огромната“ српска пропаганда...Додека Бугарија којато е част на Европејскија Сојуз ( бај д веј - да се помочам и во него) на клоци ви крева македонски граѓани и ги депортира ко Цигани , а вие сте се загрижиле за некаква (стварно не знам каква) српска пропаганда...
За жалење сте....

Изменето од Анастеа - 21.Април.2010 во 00:08
Кон врв
02031967 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Февруари.2010
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 02031967 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 21:49
Штом и дозволуваме ќе продолжува и ќе работи се посилно и посилно.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alankan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 00:06
Originally posted by Македон Македон напиша:

Originally posted by Polaris Polaris напиша:

Да, полн со српски знамиња, со публика од Кучевиште, Побожје и некои други села од Скопска Црна Гора и Куманово. Таму колку што знам етнички Македонци и нема.
Shto Makedon ke si ti koga cel grad go pokloni na Srbite Od kaj sega Kumanovo srpsko,mozebi ima 7 ili 8% srbi a ti im go pokloni cel grad.Zatoa velam jas temava e borba so veternici,bidejci ushte nekoj den ke im ja podarite pola makedonija na srbite
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 00:11
Ајде сега, дел од 2-3 села не се ни цело Куманово сосе околија, ниту пола Македонија, без претерувања.намигнување
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 06:12
Originally posted by mungos80 mungos80 напиша:

A ti me prasvas kaj bev togas,i zosto se palam.
Za razlika od tebe jas bev vo vojnata,i reagiraa na sekoja propaganda kon Makedonecot i Makedonija,kade bese ti?????????????????????

Siguren li si deka ne sum ucestvuval vo vojnata 2001????

"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.