|
Српската пропаганда продолжува |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што правиме ако ги протераат сите Макједонци што нелегално престојуваат негде во светов и ни ги ВРАТАТ тука? а?Има грујо решение и за нив? Нови дупки ли ке копаат ако станат членови на таа партија? |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И замисли ни ги вратат сите мажени/зенени низ светот сосе деца, внуци, правнуци. Па и не е токлу лоша идејата, ке се зголемиме од 2 милиона на 5...6...море и повеќе. Кај и да е ке ги стасаме Грците па и Бугарите. Е ај после нека ни претнат. Ај сега околу пропагандата. Не е обична, не е од анунимус. Од активиста на партија која е во коалиција со владеачката е. Да е од опозицијата ај ке простиме, ама од власта, богами не. И не може да ги сатанизираме сите, цел народ српски. Многу од нив им с е лоши што ги клале (туриле) во опозиција со ВМРО, ама (г. Недељковик ли беше), не ги ни праша дали може? И ај за ВМРО некако и ке наведнат глави, ама во коалиција со ДУИ. Може и се радуваа...а? Изменето од mamamd - 17.Април.2010 во 21:20 |
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Studena glava,nema odgovor Bugarite me narekuvaat bugarofob; Vlasite me prasuvaat zosto sum gi napagal koga se pisale grci. Srbite me narekuvaa bugaroman Albancite me poznavaat od 2001; A ti me prasvas kaj bev togas,i zosto se palam. Za razlika od tebe jas bev vo vojnata,i reagiraa na sekoja propaganda kon Makedonecot i Makedonija,kade bese ti????????????????????? |
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
alankan
Сениор Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај ги најде овие две зелени зелки да ги поставиш тука селјачана превртлива,и двајцата залутале во професиите
|
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
alankan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За двајцата актери во интервјуто,ги погрешиле професиите,а и одговорот ти е тука.Тој што ги изјавил тие погрдни изјави предвреме ја завршил политичката кариера,а и животот во куманово одсега па натаму ке му биде доста интересен
Изменето од alankan - 20.Април.2010 во 00:28 |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Voislav Sesel mnogu gi sakase makedoncite
A sto se bunat makedoncite protiv srbite???
Koga 60% od makedoncite seceja veni za Srbija..
Den denes pamtam koga Makedonija igrase futbal so Srbija,gradskiot stadion bese polni so srpski znaminja nego so makedonski..
A i vo politikata makedoncite sekogas se paleja za Srbija,ova e FAKT i realnost.. Изменето од Polaris - 20.Април.2010 во 02:13 |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, полн со српски знамиња, со публика од Кучевиште, Побожје и некои други села од Скопска Црна Гора и Куманово. Таму колку што знам етнички Македонци и нема. |
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убаво кажано. Не може да преминеме преку вакво нешто, ама и не може да сатанизираме. Доволно е одговорниот, не знам како да го наречам, неписмен во најблага варијанта, да се отстрани од функцијата, а во меѓувреме да си прочита и некоја книга за историја, да побара на интернет, нема лошо да му дојде. Само за потсетување, во однос на тие Срби кои се македонзирале, јас само би прашал, зошто заедно со сите оние 200 000 кои ја напуштија Македонија во времето на Втората Светска војна, уште пред да дојде бугарската војска, со цел да си го зачуваат потеклото, зошто не заминале и неговите? Одговорот, секој кој читал малку, добо го знае. А на тие кои им се лоши од коалицијата, јас не знам што е тоа што со сила ги држи, доволно е да отидат, да се откажат од членството во партијата и нема да им се лоши или да имаат други здравствени проблеми. Ама очигледно кога е во прашање власта, многу и не е важно кој е во коалиција со кого. |
||
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе Тодор Петров и неговата свита три пати на клоци ги кренаа во бугарија за чествувањето на Јане Сандански , ама вие се засекиравте за „огромната“ српска пропаганда...Додека Бугарија којато е част на Европејскија Сојуз ( бај д веј - да се помочам и во него) на клоци ви крева македонски граѓани и ги депортира ко Цигани , а вие сте се загрижиле за некаква (стварно не знам каква) српска пропаганда... За жалење сте.... Изменето од Анастеа - 21.Април.2010 во 00:08 |
||
02031967
Група Регистриран: 26.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Штом и дозволуваме ќе продолжува и ќе работи се посилно и посилно.
|
||
alankan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде сега, дел од 2-3 села не се ни цело Куманово сосе околија, ниту пола Македонија, без претерувања.
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Siguren li si deka ne sum ucestvuval vo vojnata 2001???? |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |