|
Тројка, жена со двајца мажи ? |
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Автор | |
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm.... mislam deka sakata zenite so dvajca mazi
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ела да те |
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е кај да најдам уште една... |
|
zatrojka
Нов член Регистриран: 19.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pod a) trojka so dve zeni
pod b) trojka nie dvajca + ona si sakaat mazite 2 zeni da ne se lazeme . jas sum full hetero ali kako sto ona stana bi so godinite radi mojot pogled verojatno, taka se sl*gam da i ispolnam 2 mazi + 1 zena odma. aa da mislam deka ima najrilax resenie pod c) par+par. nerealizirano i a) i b) i c) /ponudi na pm "ona"=soprugata. i ne mi fakajte seir prv post mi e celiot sum usramen |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ajde ... jas povekje bi go nasocila prasanjevo kon maskata populacija ...
Kakvo bi bilo cuvstvoto da gledate kako nekoj vleguva vo doticnata osoba i vednas posle nego i vie da go butnete tamu a?
Изменето од Blue Scarlet - 22.Мај.2010 во 00:20 |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па во моментот може нема да ми е сеедно...
мада...никогаш не се знае во состојба на возбуденост што може да излезе....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ah lele ... nikako nemozam da sfatam kakva e taa "sostojba na vozbudenost" koga delis nesto koe moze da bide samo tvoe ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
збориш за љубов или за секс...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се регистрираше само за да ни го каже ова... тукууу тројка...абе во живот не ми ставиле тројка ... како стареам,така ми се менува мислењето по оваа тема... зошто да не...ама еднаш..и никогаш повеќе заедно во(истата) тројка ...затоа што ако ни се присака...што ќе правиме тогаш |
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Njadobro e zenata da lezi bocno a od dvete strani da se dve maski - eden analno drugiot vaginalno i celo vreme da se guska po vrat odnapred i otpozadi - ke shizne zenskava nacisto!
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееее...да Тор...ама за најголем дел од мажите тоа е неприфатливо ...двајца мажи во ист креве..па не е сеедно
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma kaki!!...samo obratnoto bi,...proshlo !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene nikako toa ne mi vleguva vo mozok... ne daj boze, pustam raka, i go zakacam muzjakot za polov organ... brrrrrrrrrrrr... gadnooooo...
a 2 zenski i 1 muzjak e toa e vekje nesto drugooooo... mmmmmmmm... odma mi prorabote vizijata vo glava... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |