|
Орален секс |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |||
Mayden
Нов член Регистриран: 06.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Април.2010 во 12:34 |
||
Me interesira,kako moze maskoto da se zastiti koga dava oralen seks na zensko??Citav na net za dental dam ili taka nesto beshe no toa go nema kaj nas....Sakam da znam posto sakam da imam toa so devojka mi prvpat ke ni bide i na dvajcata....
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
стави кондом .............
прости што ќе прашам , а зошто тие тоа ? ........
има кариес Изменето од МАРШАЛ - 06.Април.2010 во 14:21 |
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не бе, Мики...други се причините: 1. може да е несвестен дека преку орална лjубов тешко се пренесуват болести. 2. може да е емпатичен на девоjката си дека ке и биде за прв пат...или да е по лесно.. ... или поради неопитност да не го грицка со забките... |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
во тој случај нека и’ купи штитник за заби .......
како боксерите
|
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
викаш така ке биде супериорно тоа......??? |
|||
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pREKU 'FELACIO' eto ti neverstvo-na obostrano zadovolstvo- za samo 5, 10 ili 50 sekundi i dalje.5 minuti je mnogo neverstvo...Izvodlivo vo sekoe vreme i mesto.
|
|||
Mayden
Нов член Регистриран: 06.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сакам само да се заштитам и неа исто.Па ми требаат некој подетални информации а не сум тука да се шегувам.Ако знаете пишете ако не неморате.
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
никој не се шегува пријателче .........
оралниот секс е посигурен од вагиналниот или аналниот ......
едно е 100 % сигурно ........ од него не може да забремени ......
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
немаш ни што ти неа, ни што таа тебе да си пренесите ако ви е прв пат... уживај и не се секирај за тоа како да се заштитиш пошто нема потреба Изменето од volkswagen - 06.Април.2010 во 15:12 |
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а направо да и извади забките???... |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
edinstvena zastita ti e so prezervativ
a ti vidi kako kje go praite nema dva dobra nikogas sekogas ima ili ili , ili sakas ubo ili bezbedno a site so te zaebavaat neka im sluzi na cest |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ама...од што да се заштити??
освен ако нема некоjа полова болест...тогаш да се стрпат па да го исчекат првиот пат. |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
od sida naprimer
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
но тоj сака да се заштити, сега го прочитав поново...тоj сака себе да заштити...орално ...не се предават полови болести...освен ако мажот е болен...
|
|||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |