|
Шехерезад |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто детето се вика Кааан а не Кан?
Затоа што кога имале секс Онур и Шехерезад таа викала КААН КАААН КААН! Кан на турски значи крв бтв |
|
"И сам Исус Христос ако слезит од небоно не можит да го уверит Македонеца оти тој е Блгарин иљи Србин" - Темко Попов
|
|
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Коgaа ке се породи шехерезад цела македонија ке прави мекици.
Доаѓа Кан од училиште и и вика на Шеќерзад: -Мамо,мамо научив да пишувам. -Браво сонце на мама а што напиша? -Појма немам,незнам да читам. Изменето од Boromir - 08.Март.2010 во 21:39 |
|
"И сам Исус Христос ако слезит од небоно не можит да го уверит Македонеца оти тој е Блгарин иљи Србин" - Темко Попов
|
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хаха ова е најјакооо |
|
LD Pistolero a.k.a Demolero
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шехерезад јас ке те чекам 1001 ноќ, но немој тогаш да ми речиш дека си добила...
*
Кога Бранко ќе го тепа Грујо на избори? Наводно Шехерезад ја има убиено Касандра. - Кога ќе ја стави Шеќерзад на избирачка листа. * * Зошто се вика Шехерезад? Дека родителите и се дијабетичари! * Шехерезада не дава никому, пошо е во тајна врска со Касандра... * Прв братучед на Шехерезад е Солана. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Онур: Ќе те чекам 1001 ноќ...
Шехерезад: До тогаш ќе ти падне! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависен си од 1001 ноќ [ Шехерезад ] ако:
1. Можеш да ги наброеш сите ликови од филмот а незнаеш пола ос соседите во зграда или маало. 2. Однапред знаеш да го предвидеш крајот на епизодата а незнаеш што си јадел вчера. 3. Можеш да ги препознаеш Дејан Лилиќ, Бранко Ѓорчев и Јелена Жуѓиќ на улица, а незнаеш кои се тие. 4. Решаваш фирмата да ја преригистрираш од ДОО во Холдинг. |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |