|
Потоа |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum se pokajala, i nikogas nema da se pokajam, biram so kogo ke legnam, ako ima golema strast i privlecnost mora da bide dobar sexot, a stom ima dobar sex nema zasto da se kaam, sme si napraile i dvajcata keif i merak......
Изменето од brigitte - 09.Февруари.2008 во 09:04 |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne, ama bash nikogash-naprotiv sekogash bilo extra...zatoa sto mnogu vnimatelno biram so kogo se "ophodzavam"...vaga be...
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После е...е нема каење иако баксузно сум налетал на невини и после опсесивни цури што мислат дека се заљубиле а после 1 недела компензираат тага со ... сексот е ствар за која најмалку треба да се каете...ај да сте ги фрлиле последните пари на хартии од вредност, ок, ама секс
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene me imaat nekoi nedomakinki izlazano na toj nacin sto me pokanile na kafe i ja mislam svarno samo kafe ke pieme, a koga ono...
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me too
Sum pravela greski
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da imam sex so nekoj
treba da imam i dobra pricina zosto go imam.(ljubov,potreba,strast i dr.) taka da posle nemam nikakvi somnezi nitu se kaam poradi toa. Ziveam kako jas sakam a ne kako sakaat drugite okolu mene.Toa e samo moj zivot i ako ima posledici sama gi snesuvam |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
off topik sum se kajam sho ne sum imala seks |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој човек реагира различно по сексуалниот однос. Некој е среќен , задоволен, смирен додека друг е нервозен, збунет, чуден. Сепак, постојат определени реакции кои што не може да се контролираат, а може да предизвикаат изненадување.
Плачење Потреба за самотија Додека некои луѓе после сексот уживаат да се милуваат, други имаат потреба да бидат сами. Тоа не мора да значи дека станува збор за некаков проблем. Ако секогаш се чувствувате така после секс, најверојатно тоа е вашата природна реакција на сексот. Но, ако тоа се случува од пред некое време, тогаш размислете што би можело да го поттикнува ваквото однесување Силна главоболка Во случај по сексуалниот однос да чувствувате главоболка, не сте единствени. Лекарите предупредуваат дека тоа е мошне раширена појава. А што ја предизвикува? Жално, но вистинито-оргазмот. Иако е медицински докажано дека оргазмот може да предизвика главоболка консултирајте се со лекар за да ги елиминирате другите можни причини. Привремена амнезија
Овој вид на амнезија е мошне река појава, но сепак постојат луѓе во светот кои се подложни на неа. Научното објаснување е дека оргазмот може за миг да го прекине дотокот на крв во мозокот. Доколку ви се случи вакво нешто, веднаш посетете лекар. Алергија на сперма Жена која има алергија на сперма после сексот чувствува чешање, пецкање, а во некои случаи може да има и проблем со дишењето. Понекогаш алергијата може да предизвика смрт. Оваа состојба лесно може да се избегне, ако се користи кондом. Сепак, ако ненадејно започнете да имате вакви симптоми, тогаш најверојатно причината е во нешто ново што сте започнале да го користите. Глад |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Potoa ... ostanuva samo vkusot vo ustata ... a kakov ke bide?
Zavisi od izborot koj samite si go napravile ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
alankan
Сениор Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
potoa...pa se znae gacite u race i doma svirkajci
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Potoa ..????? E toa e najglavniot moment .....Prijateli ili ....?????
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
потоа чекаш да заспие...
и штикла низ врата... пред да се врати мажот и... |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |