IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ИСЛАМСКА УБАВИНА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИСЛАМСКА УБАВИНА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5354555657>
Автор
Порака
el_kevser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 832
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај el_kevser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2010 во 20:19
kazuvajte ja vistinata kolku i da im e gorcliva na lugeto
Кон врв
aladin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2043
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 20:31

Изменето од aladin - 02.Март.2010 во 21:03
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај el_kevser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 20:34
a sto ima sega ovaa vrska so temata   ajj bidi realen ,
ili druga tie e celtaa

Изменето од el_kevser - 02.Март.2010 во 20:37
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 20:38

Изменето од aladin - 02.Март.2010 во 21:04
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај el_kevser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 20:42
onie se sekti vo islam e sega kazimi sto imaa vrska so temaat koja tie celtaa   so ova;;

pred da postirras treba da razmislis ovaa ne vodii kon dobro i kon mirolubiv razgovor od razlicni veroispovedi,,

ako nekogo sakas da potsmevas   razmisli deka moze ke bidis i ti podsmean ,,,   
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 20:44
Ајде прекинете со провокации и Аладин и Ел.

Секој нека си постира за своето и чиста работа.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај el_kevser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 20:49
epametna rabotaa e aj ti fiks kazi   koj sto pravi ako si tolku realen zarem dolikuvaa ova sto go pravi aladin    jas samo mu staviv do znaenje   i da vidime kako ke mu bidi ako nekoj se potsmeva so negovata religija ,, toa ne vodi kon nikade , nema nikakvo megusebno razbiranje
Кон врв
Бандера Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Март.2010
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Бандера Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 20:52

http://www.youtube.com/watch?v=WDvZr0NG08M

Изменето од Бандера - 02.Март.2010 во 21:43
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај el_kevser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 20:58
   ako se pravivlniii treba da go baniraaatt   ane samo da gi ostranee   ako bev jas prv sto ke postirase vaka   jas ke dobiev opomena , treba da svatitee edna rabotaa   nikoj na nikogo ne treba da se podcenuva i da mu se podsmeva pa sekoj so svojata religija tebe tvojata a mene mojata ovae forum vo koj treba da imame meguversko razbiranje

ako zemam sega jas da ti postiram vo temata pravoslavna ubavina ima eden kup sliki da ti postiram vo koja ke te navredam mnogu i ne samo tebe i na site hristijani no   toa ne vodi kon dobro
veruvajmi

Изменето од el_kevser - 02.Март.2010 во 21:02
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:34
sega stana i mirotvorec........ha ha ha ......bravo.taka ve sakam koga se zalagate za mir i blagosostojba.

no zalosno e sto mislis deka mozam da ti veruvam,  a i drugite na forumot...vasata patoloska ljubov,nema veke sansi,nikade.....

a ova se dodeka ne naucite da ne plukate i gazite tugji vrednosti i veruvanja.......brojot na vasite protivnici sekojdnevno ke se zgolemuva,dodeka ne ve snema ili se pokaete

a ti banderas...ako si primetil se poveke evrei od izrael doagjaat vo mk.....nema zbor jas da odam tamu.....tie ke idat tuka vo uste pogolem br.vo idnina.......

Кон врв
Marko sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Ноември.2008
Поени: 887
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:43
...

Изменето од Marko sk - 03.Март.2010 во 00:05
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај el_kevser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2010 во 21:43
ne se sekiraaj sitee ke odat za evropa

dodeka ne ne snema, bravoo allal da tie, kolku i da go posakuvas toaa , samo pusta zelba,eve ti samiot ni kaza koj potiknuva omraza na samiov forum.

bidimi pozdraven poftorno ke ti recam razmisluvaj so galavata a ne so nozete
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај el_kevser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2010 во 20:31
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај el_kevser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2010 во 20:37
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5354555657>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.