![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9495969798 277> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
машка памет
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
HAHAHAHAA ......Mnogu jako lepilo stavil covekot ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
КИНГДАВИД ме насмеа последно, таму во игрите
![]() |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
![]() |
||
|
ех машки, машки
![]() ![]() |
||
![]() |
||
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
|
![]() |
||
![]() |
||
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
|
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
Најдобрите Графити во македонија
1.Семинарот за патување низ времето ке биде одржан завчера. 2.Леватанога и рече на десната меѓу нас е свршено. 3.Ако постои господ зошто црквите имаат громобрани? 4.Бистар е.Му се гледа низ главата 5.Врвнаглупост е кога родениот татко ке ти објасни дека си настанал од мајмун! 6.Човекот е наше најголемо богатство.Рече човекојадецот. 7.МИнерите,падобранците и девиците грешат само еднаш. 8.Пушењето ја скратува цигарата! 9.Да се греши е човечки, а да се префрли вината на друг е уште почовечки. 10.Никој не е бесполезен.Секој може да послужи како лош пример. 11.Денес е се` потешко да си глупак.КОнк*ренцијата е се поголема. 12.Цевката е шипка низ која е провлечена дупка. 13.Оваа планета е очигледен доказ дека господ има смисла за хумор. 14.Живеј како секој ден да ти е последен и секоаш ке бидеш во право. 15.НИкогаш не пијам освен кога сум сам или во друштво. 16.Менувам собна ламба за двособна. 17.Љубовта е слепа, затоа вљубените толку се пипаат. 18.Подобро 6 чаша на училиште отколку да не спиеш воопшто. 19.СЕКСОТ Е РЕВОЛУЦИЈА ВО КОЈА САМО НЕВИНИТЕ ПРОЛЕВААТ КРВ! 20.Неверство е кога две погрешни лица ја прават вистинската работа. 21.Жените вкревет се само една силно раширена појава. 22.Ако парите носат среќа,вратете ми ги. 23.Погрешен број.Ние воопшто немаме телефон. 24.Не плукај на подот,плунката може за некој да ти затреба. 25.Биди креативен, смисли некоја глупост ![]() 26.Баш е добро пивото, не остава дамки од кафе. 27.Вадија раката од моите гаќи,бројам до 100 0000! 28.Чувај го пиштолот во фридижер,за ладното оружје не треба дозвола. 29.Мојот татко не пуши, не пие, не брка жени, и не дише.... 30.Ако видиш некој како се одмара, помогни му. 31.Пубертет е кога женскиот глас мутира од НЕ во ДА!! 32.Инцест е игра која може да ја игра целото семејство. 33.Подобро водете љубов,отколку куче. 34.Бев атеист, додека не ми рекоа дека сум бог. 35.Жените се како вазна,додека не ставиш ништо во неа служи како вазна. 36.Невина сум,рече к*рвата на суд. 37.Инфарктот каков и да е, од срце е. 38.Ние сме она за кое што нашите родители не предупредуваат. 39.Стварноста е илузија предизвикана од недостаток на алкохол. 40.Не инати се со будала,луѓето можи да не ја забележат разликата. 41.Ако немате што да правите, не правете го тоа овде. 42.Животот не треба да се сфаќа сериозно,кој од него жив се извлекол. 43.Подобро е да испадниш будала, отколку од авион. 44.Ако не можиш да му објасниш, збуни го. 45.Мењам цимер што грчи за цимерка што пуши. 46.Жените се делат на вдовици и оние кои работат на тоа. 47.Око за око паста за заби. |
||
![]() |
||
Jovan.74 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
|
1. Јаболката дава витамини.
2. Витамините даваат сила. 3. Силата дава слава. 4. Славата дава пари. 5. Парите даваат жени. 6. Жените даваат секс. 7. Сексот дава сида. 8. Сидата дава смрт. ... Сакаш јаболко? ![]() |
||
![]() |
||
anja.nja ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 21 |
|
Се разболел пратеник и од колегите од Собранието добил телеграма за брзо оздравување, од кои 87 биле ЗА, а 33 ПРОТИВ
![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
|
![]() |
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
MRAZ NA LICETO NA ANCELOTI, MRAZ!!!( komentatorot na Kanal 5 koga Eto dade gol za Inter ) ![]() CHELSEA - INTER 0:1 ....... FORZA PANDEV!!! FORZA INTER DO FINALE !!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9495969798 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |