|
Орален секс и туширање |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
fros
Група Регистриран: 26.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Март.2010 во 14:22 |
Mojot partner se luti zasto ne sakam da go zadovolam oralno..
Jas ne deka ne sakam tuku glupo mi e da go pravam toa koga deckoto ne mu teknuva da se istusira pred toa...Znaci ve molam kazete mi kako da mu kazam da se istusira a da ne bide toa direktno i da ne go navredam... fala vi odnapred:) Изменето од fros - 12.Март.2010 во 14:35 |
|
Do not play with the viper
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Истуширајте се двајцата.ёётоа е единствениот вариант кога еден од партерите несака да се тушира преди секс.
Одете двајцата да се туширате,таму ти ќе го расположиш со допирање врз интимните делови,ќе го пипаш каде треба, ќе се пуштиш малце по ниско .....................и готово.Понатаму ти знаеш што да правиш........
|
|
fros
Група Регистриран: 26.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam src,ali so nego ziveat i negovite i nego mu e glupo pred niv nie da vlezeme zaedno u kupatilo...mislam bezveze ali sto da praam...
a glupo mi e mene da mu kazam ,,idi istusiraj se,, |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па одете тогаш у вас...........
И НЕМА што да ти е срамно..........ти си сакаш твојато и неговато уживње............Затоа кажи му:Борче оди да се истушираш и после ќе праиме ’’муабет’’
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a borce se vika?
a da mi kazes da go zaplakne malku borceto a?
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ma,...ljapaj ....nemaj gajle!...ke bide chist.....po toa!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не сакаш да знаат твоите дека се тушираме заедно, нема да ти го пушам!
|
|
fros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahaa,dobri soveti...fala vi mnogu...
|
|
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Или пак, за секој случај користете кондом.
Препорачливо: |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
fros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahaha,tnx bounty_hunter
Btw ne se vika bor4e:) |
|
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ако де ако не се вика борче, битно борче има, или некоја смрека.
|
|
fros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahaha,do kaj stignavme so muabetov
|
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па добро ма фрос,па кај го најде таков нечист?
На тебе ти е срам да му кажеш да се истушира ,а на него не му е срам нечист да легне со девојка.....ајде бре мењај го,па не е само тој.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |