IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 70>
Автор
Порака
crni69 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај crni69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 23:47
ve cenam i tebe i beleg, mnogu, znaete deka e taka, ama ne ste u pravo...

toa e moe mislenje...

beleg, nema da se pustis vo pogon, znam, ti si jako cuvstvitelna i fina, eve javno go potvrduvam toa, no ...

ce pocenete da primetuvate i ce svatite kolku sum u pravo

Изменето од crni69
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2006 во 23:49

OK

SEKOJ KAKO SAKA

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
Aladan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Мај.2006
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aladan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 00:09
a be deca koj od vas sakal navistina ili ja sakate samo goka e so vas i koga ste gusnati jas dosega nemam sretnato dvajca mladi koi se sakaat tuku si naogat decko ili devojka samo zatoa sto nivnite drugari ili drugarki imale pa da bile i oni fraeri so zenska ili da za zenskite da se falat edna na druga gledaj kakov decko fativ i razni gluposti. A be deca so da im prais
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 09:53
Ве молам да внимавате на вулгарностите.. Ја разбирам слободата на говорот но милам дека не е потребно тоа..
Благодарам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 22:38

nate sonce,

rekovme....

moderatorite imaat pravo na CUT

Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2006 во 00:40

mozebi i ne e vazna razlikata vo godini, mazite i taka i taka podocna sozrevaat, taka sto devojkite nema da zgresat ako izberat postar decko, tamam ke bidat na ista branova dolzina  vo razmisluvanjeto

Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2006 во 12:29
mislam deka ne e vazna razlikata vo godinite najvazno e tie da se sakat mozi zenskoto da biti i postaro od maskoto i pak da bidat na ista branova dolzina vo rasmisleneto
mbm
Кон врв
berg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2006
Поени: 109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај berg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2006 во 14:13

MENDE TOA E 1:1000 SANSA.

ILI POSTARIOT KE E ZAOSTANAT ILI POMLADIOT MN INTALEGENTEN...RASTELE U RAZLICNO VREME BATE A TOA OSTAVA TRAGI KOJ EDNIOT NEMA DA GI RAZBIRA...

GOLEMA RAZLIKA SPORED MENE E OCAJNO... 

O,boshnjak, najzaeban tip od mene nema!!!
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 09:06

Nisto ne ocajno, dokolku na niv im e ubavo. Ocajno e da se sudi za drugite.

Tie sto imaat iskustvo vo ovaa oblast si gi kazaa svoite stavovi. Ostanatite moze samo da teoretiziraat. A teorijata e daleku od praksata.

Razlikata vo godini ne sekogas igra uloga vo vrskata a i vo sexot. Ponekogas taa razlika znae da ja napravi vrskata fantasticna (kako vo mojopt slucaj), no nekogas i da e golema precka...

Veni Vidi Vici
Кон врв
Crnooka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2006
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Crnooka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 09:21
fakt e deka ocajnicite sekomu sudat za se.
razlikata vo godini e individualen izbor.
taa igra uloga vo vrskata i vo seksot se dotogas dodeka ne sozree mazot pokraj  postara devojka.po ova taa ke pocne da mu smeta.
da nadopolnam govorev za postara devojka so pomlad decko

Изменето од Crnooka
Кон врв
berg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2006
Поени: 109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај berg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2006 во 16:08
Originally posted by Antiqua Antiqua напиша:

Nisto ne ocajno, dokolku na niv im e ubavo. Ocajno e da se sudi za drugite.

Tie sto imaat iskustvo vo ovaa oblast si gi kazaa svoite stavovi. Ostanatite moze samo da teoretiziraat. A teorijata e daleku od praksata.

Razlikata vo godini ne sekogas igra uloga vo vrskata a i vo sexot. Ponekogas taa razlika znae da ja napravi vrskata fantasticna (kako vo mojopt slucaj), no nekogas i da e golema precka...

OOO NE SUDAM DRUGI...JA SE VODAM OD LICNO ISKUSTVO NA TEMAVA I "ZA ZAL" NA MOI BLISKI.
MENE MI E MILO I ZNAM DEKA POSTOJAT ISKLUCOCI AMA NIE NE ZBORIME ZA NIV NEGO GENERALNO
O,boshnjak, najzaeban tip od mene nema!!!
Кон врв
Bella_Tigrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2006
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bella_Tigrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 22:55
E vaka sea... mi treba mislenje za vrska so postari i pomali partneri....pr. devojkata e pogolema, a deckoto pomal i obratno...dali mislite deka ke opstoi taa vrska?...dali ste za ili protiv ? Jas sepak mislam deka ljubovta nema granici....xa ???
Mislam....znaci postojam
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 23:16
Зависи колку години е разликата... Имаше ваква тема... Разлика во години... Се' уште мислам дека големата разлика во години го прави едниот од партнерите неподобен...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2006 во 23:19

ja zaboraivme temava....

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.