IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Какви сте во кревет ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Какви сте во кревет ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 8>
Прашање: Во просек какви сте во кревет
Одговор Гласови Статистика
21 [42,00%]
1 [2,00%]
12 [24,00%]
13 [26,00%]
3 [6,00%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
maja_070 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja_070 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 12:41
zavisi do cuvstvata sto gi osekas sprema partnerot
m.v
Кон врв
berserk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2006
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај berserk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 13:20
Originally posted by maja_070 maja_070 напиша:

zavisi do cuvstvata sto gi osekas sprema partnerot

Mi se desilo so devojka da nemam kon nejze cuvstva a da e jako dobar seksot i so devojka kon koja imam cuvstva seksot da e tapa.

Custvata ne se bitni  vo aktivnosta ili pasivnosta.Se e do hemijata i fluidot.

Кон врв
VkusiMe_M Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Поени: 515
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VkusiMe_M Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 15:51
Koga kako zavisi od situacija ponekgash jas sum povekje aktive a taa e pasivna i obratno se zavisi kako kje ni trgne ljubovniot chin. Ali nikogash ne sum umoren za da imame sex bar do sea ne sum imal nekoj izgovor za da ja odbijam mozhe u start onaka ne sum raspolozen i nesakam ali posle se toa se menja... i stanuem raspolozen.
Itn...
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2006 во 18:21
Микс!!! Малце акција малце на грб, па пак акција па пак на грб!!! Јеби га кризи фаќаат кога ја тераш подолго време!!! 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2006 во 01:14
лелеее, колку обожавам она да лежи на грб,јас да и ги имам земено ноџињата во раце и кренато високо додека влагам во неа... ауффффф, тоа секогаш го практикувам, не за друго и девојката во таа поза најубаво ме осеќа, машки пробајте го тоа, нема да се каете јас ви гарантирам 
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
MisIcA*** Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA*** Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2006 во 22:26
ima i neaktivni trupki u krevet, drugarka mi mi kaza za edna  koja se pravela svetica a  bila rabotena lele lele 
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 00:26
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

лелеее, колку обожавам она да лежи на грб,јас да и ги имам земено ноџињата во раце и кренато високо додека влагам во неа... ауффффф, тоа секогаш го практикувам, не за друго и девојката во таа поза најубаво ме осеќа, машки пробајте го тоа, нема да се каете јас ви гарантирам 

Ahamm  
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 00:58
SE trudam da sum sekogas aktivna iako ponekogas mislam samo na licnata satisfakcija pa se slucuva i da sum pasivna,ali REtkO!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 14:47
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Odlichen opis
Veke probano

Изменето од maja - 23.Август.2006 во 14:48
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
ohriganka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Август.2006
Поени: 229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ohriganka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 18:05
Pa aktivna fala bogu, bez akcija nema reakcija, ako sakam zadovolstvo mora da zadovolis - vo krevet
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 22:58

Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2006 во 00:12
хм... па 50% од времето мислам на  sex а другите 50% спијам
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2006 во 14:31

ako ne si aktiven celo vreme inace kako ke ja zadovolis

mbm
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2006 во 14:09
mnogu vatrena ...uzivam....
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.