|
Градите го откриваат карактерот на жената. |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | ||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako broish 0..pa 1 taka ispagja tvojot prv A jas trebashe da napisham komentarot so broj 0 !
A so napishanoto od mene teshko ide vo konteks so tvojot komentar .
Sepak izvini , pogreshno si me razbrala .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мажите се љубители на гради без разлика какви се , а најмалку ги интересира карактерот Што ќе кажеме за тие жени што имаат силикони да не речам имплантанти и си ја оформуваат градата идеално..... ќе речеме дека се идеални во карактерот??
и друго..... научно е докажано да левата града обично е поголема од десната.. (тоа е исто како кај мажите за тестисите)... значи имаме два карактера поради различниот облик кај една особа??? Изменето од Eleni - 08.Март.2010 во 20:44 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zenite gi otkrivaat gradite
za obratnoto se somnevam deka vazi |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Обликот на градите го открива сексуалниот карактер на жената!Стерномантијата, откривањето на карактерот спрема обликот на градите, ја користат стручњаците и јас сметаат за точна како и астрономијата...................Ако сакате да навлезете во тајните на жената пред да паднете во нејзина прегратка, помош побарајте во старата шпанска уметност за предвидување – стерномантијата. Овој поим се однесува на предвидување на иднината според обликот на градите, а во денешно време со овој метод се служат и стручњаците. Тврдат дека карактерот на жената можеме да го прочитаме од обликот и големината на нејзините гради. Италијанскиот сексолог Piero Lorenzoni докажал дека женските гради можат да го покажат карактерот на жената во иста мера како што тоа го прави астрологијата. Според неговата теорија... жените со мали гради се возбудливи, интелигентни, го сакаат сексот и се вистински животни сопатници. жените со големи гради се делат на оние кои ретко би одбиле за секс и оние кои повеќе сакаат да уживаат во нежност. Според обликот на градите Lorenzoni ги поделил жените на ”диња”, “грејпфрут”, “крушка” и “лимон”. Го додал и “портокалот”, со што тврди дека жените со таков облик на гради не се “луди” за секс, но обожаваат да се милуваат. ”Диња” - сака лудување и да ја разгалуваат. Lorenzoni тврди дека жените со округли гради се однесуваат мајчински. Но, оние кои имаат гради во облик на ”диња”, бараат од мажите да лудуваат. Ако ги разгалите, скоро никогаш нема да ве одбијат за секс. “Лимон” - секогаш е во потрага по задоволство. Мажите кои сакаат жени со див, нескротлив карактер треба да ги бираат оние жени чиј облик на гради е како лимон. Овие жени се полни со живот, понекогаш се дрски, но и покрај се сакаат живот исполнет со изненадувања и со мнооогу адреналин. “Грејпфрут” – сака нежност и не многу страст. Жените кои се кријат зад ваквите гради се далеку од она што тие го очекуваат. Можеби делуваат секси и заводливо, но во основа тие се срамежливи и не се заинтересирани за големи изливи на страст. Го разгалуваат партнерот, но секогаш на прво место ја стават нежноста. “Крушка” – сакаат секс во сите варијанти. Ако вашата партнерка има гради со облик на крушка, бидете сигурни дека, иако се конзервативни, ваквите жени сакаат секс во сите варијанти. И внимавајте! Иако делуваат многу озбилно, припадничките на оваа група се склони кон неверства. туууу пак компонтот мој го нема ... Изменето од bijonse1 - 08.Март.2010 во 20:52 |
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bijonse1 што ќе беше тоа интересно
инаку неможам да разберам пто е разликата меѓу диња и грејпфрут ај тоа лимонот е помал...ама има така мали слатки дињи |
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не знам ма4кице дали ќе го видиш ова пред да го избрише модераторката Елени..... ама ете да видиш разлика ( ако остане постот) ...... и те како има разлика види дињата каква поиздолжена а грејпот потркалезен...... ааааа тука треба прецизност не можит така исто да е...... маццц |
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хмммм.... а ова дињите идат во хоризонтала или вертикала....значи....пак ме нема мене лошооо е ова...
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што ли си мислел тој некојси Фројд...
|
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mora da znaci.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sho e muabetot? cicki?
|
||
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
||
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene me interesira od koj pol se bile naucnicite maski ili zenski
|
||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto e toa sega bitno |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |