|
Мажите се... |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мажите се како АВТОБУС!
Никогаш немојте да трчате по нив бидејќи секогаш има СЛЕДЕН |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааа... па не сме кутриња па да слушаме... што ќе ни каже газдата... па и ние сме живи суштества... со чувства... и свои права... Изменето од којсумјас - 07.Март.2010 во 18:42 |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама секој автобус не те носи во исти правец... а башка во некои има гужва... па не можеш да се качиш... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bubasvabi!!!...neunistivi sme bre.
bez razlika sto nekoi se "pretopuvaat" i preminuvaat vo sprotivniot tabor...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
токму така ........... автобуси кои се паркираат на секоја наредна постојка ........ мислам , кај секоја една на која претходниот автобус и’ заминал .........
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...tesko na tie zeni sto"se vozat "so stari avtobusi.
|
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mazhite se epten dobri ......em naivni
ili se epten loshi......sert nema bre mazhi sredina......od sve pomalku |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....e nema!
i tie sto gi ima..zafateni se ...nesakajki..jbg.
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
блазе си има на оние мажи кои жените ги есапат за автобуси
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be dosta so tie avtobusi ..
lithium onaka shtosno go kazha ... a ne deka mashkite se kako avtobusi.. mene pojke mi lichat na pilana.... denje ne rabotaat ...a noke bichat drva...... |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам кој како кажа но знам кој како НЕ СВАЌА
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажи ко мажи, со сите свои маани и доблести, ни со нив, ни без нив
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот кој успеал во животот - тоа е човек кој може да заработи повеќе отколку што неговата жена може да потроши.
Жена која успеала во животот - тоа е жената на која и тргнало од рака да пронајде таков маж... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот му се обраќа на Бог: Боже зошто си ја направил жената толку убава? Бог му одговара: За да ја сакаш ти... Мажот на тоа одговара: Добро боже, но зошто си ја направил толку глупа? Бог на ова му одговара: За да може таа тебе да те сака! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |