|
k*rS za digitalna fotografija |
Внеси реплика |
Автор | |
Марио
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Февруари.2010 во 14:28 |
Me zamolija da go prepratam ova tuka, ako ima zainteresirani nek vidat :)!
ОСНОВИ НА ДИГИТАЛНА ФОТОГРАФИЈА (ОСНОВНО НИВО) Почеток на к*рсот: 25 февруари 2010 (четврток) Време: 18:00 – 21:00 (20 часа, распоредени во 8 сесии) Место: Македонски центар за фотографија, Мала станица, Скопје Обучувач: Роберт Јанкулоски Цена: 2500 денари (во цената се вклучени 20 работни часа и трошоци за работа во лабораторија) Рок за пријава: до 23 февруари 2010 (вторник) Контакт: Лидија Пајевиќ, тел. 071 309 993 к*рсот има за цел да ги воведе учесниците во основите на дигиталната фотографија преку обработка на следниве содржини: појава на дигиталната фотографија; сличности и раэлики пoмеѓу класичната и дигиталната фотографија; дигитални фото камери, мемориски картички, сензор и објектив; креативна употреба на експоэицијата; боја и температура на боја; формати на эапис: RAW, TIFF, JPEG. к*рсот опфаќа предавања, демонстрации и практични вежби преку кои учесниците ќе се стекнат со теоретски знаења и практични вештини за изработка на дигитални фотографии. На крајот од к*рсот ќе се одржи изложба на најуспешните фотографии. Сите учесници добиваат сертификат за учество на к*рсот. Македонски центар за фотографија ул. Железничка 18 (Мала станица) Тел. 071 309993 e-mail. makcentarfoto@gmail.com Изменето од Марио - 24.Февруари.2010 во 14:30 |
|
GEMINI
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto ke rabotat vo laboratorija
|
|
http://www.youtube.com Chesma Sharena
|
|
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ja toa se prasuvam :)
|
|
kavadar66
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 87 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФОТОГРАФИИ ??? Добар ден, обично во лабараториите се изработуваат фотографии. Порано си ги бркаме раците у хемикалии, у денешно време ќе го “запалиш“ компјутерот и принтерот и ќе пробаш да направиш “задоволителен“ принт. Или вашите фотографии ги гледате само на мониторот од камерата ??? Изменето од kavadar66 - 24.Февруари.2010 во 23:05 |
|
Марио
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ja smiram topkata...kavadar sarkazmot ne ti e na mesto. k*rSOT E ZA DIGITAL fotografija...
Изменето од Марио - 24.Февруари.2010 во 23:28 |
|
hypertech
Сениор Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само сугестивен коментар, знаејќи го подемот на користењето дигитална фотографија мислам дека со поатрактивна цена може да се привлече голема маса на аматери кои ќе сакаат да поднаучат нешто повеќе.
|
|
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|
kavadar66
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 87 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извинете, зборот ми беше дека и на дигиталната фотографија и треба “лабараторија“. Можеби не е темна и без леѓени е, но сепак .... До слушање |
|
GEMINI
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neli vo cenata se vkluceni i trosoci vo laboratorija ????
|
|
http://www.youtube.com Chesma Sharena
|
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze koristat legalen softver sto treba da se otplati. ;)
|
|
iNeOn4e
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Неонката трепка Регистриран: 28.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesna ponuda, do koga trae prijavuvanjeto?
|
|
iNeOn4e
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aham ok vidov... ne go dogledav preeska.. fala :D
|
|
iNeOn4e
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste nesto me interesira, gledam deka ova se odviva vo mala stanica... dobiv informacija deka na toa mesto i se vodi nekoj si fotoklub koj bi sakal da go posetam i da stanam iden clen, normalno dokolku mi se sfigjaat celite i nacinot na rabota, pa bi sakal nekoj koj sto e od tamu koj sto e clen da me informira poveke po pp ako moze, blagodaram odnapred :D
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |