IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Какви сте во кревет ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Какви сте во кревет ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
Прашање: Во просек какви сте во кревет
Одговор Гласови Статистика
21 [42,00%]
1 [2,00%]
12 [24,00%]
13 [26,00%]
3 [6,00%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Какви сте во кревет ?
    Испратена: 06.Мај.2006 во 20:01
Секогаш не сме расположени да имаме секс, некојпат сме луди за секс..ПА ВО ПРОСЕК КАКВИ СТЕ ?
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina
Кон врв
crni69 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Април.2006
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај crni69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2006 во 21:48
zavisi....
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2006 во 23:51
Originally posted by MisIcA MisIcA напиша:

Секогаш не сме расположени да имаме секс, некојпат сме луди за секс..ПА ВО ПРОСЕК КАКВИ СТЕ ?
     MISICE,...........ne mi zameraj,ama mislam deka najdobro bi bilo, TI da ne ocenuvash!!,................za da nema subjekivnost!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 01:05
( У кревет каков сум а )....хмм па зависи, ако ми се спие...сум поспан, ако не не сум, а и зависи од креветот  хаха не ај доста зезање...паааа абе шо сеа...тој шо прашува нека ме проба па нека каже јавно...шо сеа вака ќе се лажеме воа ноа...
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 01:08
edno e sigurno
vo krevet sum sekogas vo horizontala
a se drugo se momentalno varijacii na momentalna inspiracija
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 12:37

neka se falat/folirat decata....ja znam sto mozam
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 13:09

не е етички да се фалам, па...

ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 15:38
во кревет ама благе везе си неам каков сум, тоа мислам дека треба да се праша тој шо спиел со мене 
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 16:04
A kako toa ne sme sekogash raspolozeni za sex? c c  c ...mladi deca...Se zezam...malkuNikogash ne mozesh da bidesh siguren kolku si dobar vo sex-ot zasto ona sto ti go smetash za dobro moze ne e ona sto go saka partnerot...sepak ostanuva tie da presudat
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Мече Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2006
Локација: Marshall Islands
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Мече Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 16:25
Секогаш сум расположен за забавување, кое немора да заврши со секс-едноставно милување,бакнување и спиење
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 22:20
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

во кревет ама благе везе си неам каков сум, тоа мислам дека треба да се праша тој шо спиел со мене 

Што е ова...олку голема самокритичност     Ако не знаеш каков си прашај си ... а, ако не си се пофалиш сам никој нема да те пофали

Btw, белким мислиш... "дека треба да се праша таа шо спиел(а) со мене"

Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2006 во 22:27

Просечно активна
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2006 во 00:24
Originally posted by Julija Julija напиша:

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Што е ова...олку голема самокритичност     Ако не знаеш каков си прашај си ... а, ако не си се пофалиш сам никој нема да те пофали

Btw, белким мислиш... "дека треба да се праша таа шо спиел(а) со мене"

епаааа.... право да си признаам никогаш не ме ни интересирало каков сум Ако на нејзе и се допаѓам во кревет ќе посака она пак така??? Што значи дека нити сум у зијан, нити сум у ќар, стандард сум си, ако не сака има нови, а ако сака бујрум
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2006 во 00:32

јас си гласав за првото сеа натаму......

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.