![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 681682683684685 832> |
Автор | ||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
IMAS SEFICA
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-а каво шефица си добра или злобна?
|
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
sdk..stroga no pravicna
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-а Мај задоволна ли е од тебе или те мрази
![]() Изменето од емил - 18.Февруари.2010 во 09:54 |
||
![]() |
||
|
sdk.. najubavo e da ja prasas nea
![]() |
||
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
emil na maj nikogas nikoj ne i nareduva ![]() a posebno ne lejka ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
|
sdk.... ahahahaha... jas sum sefica na lejkite
![]() |
||
||
![]() |
||
|
сдк-не ти ли прави нешто впечаток Мими во мене и тебе?
|
||
![]() |
||
|
sdk.. nisto ne te razbrav ..."vo tebe i mene"????.... da ne mi se pustas a jas da ne ne primetuvam? a?
![]() |
||
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
SdK
GLJB
![]() ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
|
сдк- Не ти се пуштам .Сме се договорили по ова прашање.
Памтиш ли во почетокот колку многу ми се караше за се ,а сега колку многу разговараме јас и ти?
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
sdk,valjda ke ostane barem eden da go izgasne svetloto!!!..toneme,poleka ama sigurno...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
сдк .......... ни требаше само повеќе среќа ........... ништо повеќе
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
сдк ......... а бе ова со бришењево слики , мода е или некој натпревар ? ..............
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 681682683684685 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |