|
Анално мастурбирање |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa, gledash deka ni go kaza negovoto mislenje,...t.e...prashanje!
tuku, ti nishto ne ni kazuvash ,..za tvoeto milsenje! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тууу бе саботава ќе ми помине и ништо не дознав какво е тоа мастурбирање.....
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тууууу бреее...ама напаѓате...
1/3 од девојките си го дале газот под кирија...вие напаѓате за анално мастурбирање...на некого тоа му е задоволство а на некого... [:-&] [:-&] btw...малку ми е гадна темава... |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
analno vozbudivanje mozhit ....
ama analno masturbiranje mislam deka e greshka....... masturbacija se misli na << SAM SEBE >>....... taka da ne vazhi komentarot ,,deka nekoj si gi dadoa zadnicite pod kirija,,..... prochitav nekade deka pri seksualna igra so mashkoto treba da se proba da mu se nadrazni da ne recham da mu se pikne prst vo zadnikot..... vozbuduvanjeto bilo fenomenalno....(poradi blizina i dopir so prostata......itn) ama masturbacija vo zadnik.......jok Изменето од bijonse1 - 06.Февруари.2010 во 18:35 |
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ovie komentari li postovi mi se svigat veke a ne so licni navredi jas ja staviv temata za opsta diskusija !
a istoto i jas go imam citano po spisanija sto go kazuva bjonse |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па не објаснив што сакам да кажам...реков ги дале под кирија..ако некоја девојка му го дава тоа задоволство да партнерот,најверојатно тоа и неа ја возбудува или и се допаѓа...па зошто сама не би се задоволувала па макар тоа да е анално коха тоа и претставува задоволство ... а за тоа прст во задник..и јас имам читано дека имало експлозивен оргазам или нешто слично... |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
темава е: вие и вашиот задник, строго интимно секој може да си пика прсти каде му е воља и каде му е убаво.
Немам јасно дефинирано мислење околу ова прашање. Се е ствар на вкус.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
databis
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Посебно ако имаш навика да лизнуеш прстето откако си го макнал во сосот. |
|
kikacoo
Нов член Регистриран: 06.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mn e zabavnooo hahhaha
|
|
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А од колку пати вакво мастурбирање се станува пешкир?
|
|
Pejik
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сметам дека аналното мастурбирање не ништо нарочито кај оние кои во тој предел ја немаат развиено ерогената зона,или пак ако при тоа не е придружено мануелното или оралното мастурбирање на полниот орган. |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |