|
Опозиција во нок-даун - каква опозиција ни треба? |
Внеси реплика | страница <1 18192021> |
Автор | ||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и пак некој си има корист и од едните и од другите а јас само ќе си пишам на форум вака кој биле подобри |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele deneska tolku slatko se iznasmeav i si dozvoliv da vlezam vo politika.Morav da napisam oti ke puknev inaku od smea razbira se
Bravo za BC i kompanija, znae on kako da ni ja naprave interesna OCAJNI DOMAKINI- |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
подобри се вмро нека ти биде јасно мислам за нас обичните граѓани кои не гледаме некоја политичка корист од било која владеачка партија |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма си се смееме ние цели 20 години Од бог да си го прости Митко со врапчето, па наваму само си се смееме. Еднаш си ги величаме, друг пат ги фрламе во калта Еднаш херои, браќа, друг пат предавници
И така едните со ’’една нога во гроб’’ други со пампер пелени, ама богати, нафатирани, додека народот се мисли како да врзи крај со крај. Додуша ни остана само смеењето, друго и немаме. |
||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас не размислувам на овај начин јас мислам секогаш имаш подобра опција од полошата Изменето од bingo - 02.Февруари.2010 во 13:02 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма , ќе продолжат да се смеат оние кои имаат добра причина за смеење ........ за разлика од оние кои немаат ....... ни причина ни работа ....... по партиска линија
|
||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дај боже да се вработуват дали биле по партиска не ме интересира битно е да има само повеќе вработување нормално ни требат инвестици ама ок не губете надеж ќе биде добро
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите ние секогаш мислиме така, па некако не пренесуваат жедни преку вода. Пуста надеж последна умира. На рацете недоизлечени се плускавиците од скандирање на Бранета, па на Љубчета, па на братот Љубе, па на Никола ехеее колку надежи се вложени, за на крај да се добие само празни ветувања. За жал и меѓу добрите има лоши кои фрлаат сенка на доброто. |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Морам нешто јавно да му признаам на детено Грујо..нашава...т.н. „опозиција„..ја РАЗЛОЖИ на ептен ПРОСТИ чинители..хахаха
Еден поранешен благонадежен титов пионер..друг достоинствен ..но ПИЈАНИЦА..секако многу културен..и последниот..5-коски (на број)..хаха
Несуден ..председател на МК..несуден (и набркан) иден градоначелник на СК..и дедо на внуци-чисти грчиња...а дедото..кобајаги голем маќедонец...хаха.
пс
Иш бре од тука...чпор да ватите (така велеше Диме)..и то...
Изменето од novace - 02.Февруари.2010 во 13:19 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма ја разложи Груевски и позицијата. Го слушам синоќа Али Ахмети иако не го разбирам баш се, нешто омекнува, па се лути ама како да не се лути. |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Темата е ОПОзиција..и јас ...само се држам кон правилата Форумски..наметнати тука..хехе..
пс
Инаку..секому тука му е јасно како бел ден..дека давањето шанса на комуњари ....ДРЖАВАТА на Македонците да ја водат..сега е секому ..и повеќе од јасно дека било ГРЕШКА на Избирачите..
И дека НЕМА (да има) повеќе шанси..за продавачи на МК достоиунство..и секако и национална чест..
А која стана ....мислена именка..за наследниците на црвените кмери од Македонија....
novace, редуцирај ја употребата на референцата само онаму каде е неопходно да се спомне, не и во секој пост! Изменето од Анастеа - 02.Февруари.2010 во 13:35 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене искрено ми треба некоја добра опозиција за која би гласале и овие што се во позиција
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да имаме силна опозиција - значи дека позицијата повеќе ќе работи за народот за да му се додворува и за да остане позиција. Пример (иако офф топук) е откупот на тутунот. Да не се плашеше позицијата од пролетни штрајкови, блокади, немири, демонстрации, немаше да им даде толку добра цена на тутунарите. Е СЕГА назад на темата: Ама како да се надеваме дека Грујо ќе се уплаши и пак ќе ги израдува студентите, пензионерите, другите земјоделци, администрацијата и учителите, КОГА Б.Ц. собрал „Клуб Геријатрија“ и ќе јуриша на власта со партизански песни? АМИ СЕГА ... ? |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На Груевски не му треба опозиција.....со какво темпо ги чекори 100-те чекори, самиот ќе си биде себе опозиција.....
Само прашање е со какво темпо ќе им се отворат очите, покриени со розов превез , на тие што му ја дадоа довербата и се уште си ја бранат својата одлука....плашејќи се и срамејќи се од околината заради својата одлука....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 18192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |