IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Canon ili NIkon
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Canon ili NIkon

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
Автор
Порака
ladislav_king Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 94
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladislav_king Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2010 во 15:39
dzabe ke ti zboram koa ne gi poznavas :)
MainstreaM
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2010 во 16:15
Originally posted by ladislav_king ladislav_king напиша:

Ubavo te prasav. Koj ti e mentor (profesor, skolo, univerzitet) vo tvoeto umetnicko tvorenje? Kulturno te prasav, kulturno odgovori mi. Covecki te prasuvam, covecki odgovori mi.
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
GEMINI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2009
Поени: 311
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GEMINI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2010 во 20:03
JAS SUM KASIUS KLEJ JAS SU KRAL JAS SUM NAJGOLEMIOT !!!
A TRENER MI BESE PERO AMA NE GO ZNAETE.
http://www.youtube.com Chesma Sharena
Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2010 во 20:57
Originally posted by Tegla Tegla напиша:

Originally posted by ladislav_king ladislav_king напиша:

Ubavo te prasav. Koj ti e mentor (profesor, skolo, univerzitet) vo tvoeto umetnicko tvorenje? Kulturno te prasav, kulturno odgovori mi. Covecki te prasuvam, covecki odgovori mi.

tegla dzabe, ne se razbiras od "aggressive art" i "horror photography"... toa e za umetnici... umetnost sama za sebe, umetnost zaradi umetnost, nema mnogu filozofija - taftoloshki definiran poim. nema vrska sto ne bara mnogu citanje knigi, nema vrska sto ne se znae kade se koristi "f", kade "v", sFe e dozvoleno i sFe e Vraerski, dodusha nepismeno, ama jebiga: nikoj ne e sovrshen. iako se nema avtocenzura i skromnost, pretstavnicite na ovoj potpravec generalno se najumni i najbistri so eden kup frustracii i kompleksi (jebiga uste ednas, za da si umetnik mora da si darker, ili emo vo najmala raka, da slikas horor ili "aggressive art" i da si totalno sjeban, covece...) ama nema vrska, umetnosta e "MainstreaM", "MainstreaM"-ot e umetnost, ako ne si umetnik ne si faca, analogno - ne si "MainstreaM"... LICEMERIE i duhovna retardacija od epski razmeri...

izgleda nekomu cigankata shto fali mu umrela, pa mora valkanata rabota sam da si ja vrshi...

damn!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GEMINI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2010 во 21:28
Bravo Branko, kratko no za covek koj e razbran i dolgo.
Кон врв
lazoroski Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 05.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lazoroski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2010 во 22:40
OOOO Ladislave kralu nash ne krunisan !

Prosvetli ne i povedi ne nas tvoite vecni slugi na patot po koj si trgnal !

Ne, coek seriozno TE MOLAM pomogni ni da staneme kako tebe. Jas prosto ti zaviduvam i jas sakam da bidam kako ti.

Da bidam sposoben tolku mnogu da se gordeam so svojot bullsh*t, da nemam ni gram samokriticnost i uste so fanfari da se samoproglasuvam za umetnik.

U stvari toa e trikot, jasno mi e sega...koga ke napravis nesto tolku trashy i cheap kako ona sto ti go pravis, i koga na najgolemiot del od serioznite lugje ( so cesni isklucoci na dark emo bubulicavi i suicidalni teenager-ki) NEMA da im se bendisa, postoi samo eden nacin da se odbranis ... da go proglasis toa za HORROR photography i DA SE SAMOPROGLASIS za avangarden i NERAZBRAN UMETNIK.

Moze gresam ama eve popravi ne, te zamoli ubavo Tegla da ne vovedes vo tvojot koncept, da ni objasnis od kade si ucel, koi se tvoite artistiscki vlijanija .... ama t'nko nekako !

A sto se odnesuva do izlozbite i drzavata koja si ja predstavuval...tesko na drzavata koja ti ja pretstavuvas ....
AMA SE SI IMA SVOE

ne dzabe Spiro vika "TESKA E SITUACIJATA VO R.MAKEDONIJA" ....

e bogami teska e !
Кон врв
mdeni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2007
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mdeni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2010 во 00:15
Ај не забегувајте од темата. Да се вратиме на битното... Никон е 100 пути бољи од Канон. голема%20насмевка
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2010 во 00:50
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
dimitarmisev Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Септември.2008
Поени: 72
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimitarmisev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2010 во 09:57
добро е имало и други значи, ја си мислеше само мене ми иде на нерви ladislav_king :-)
Кон врв
ivotoyota Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јуни.2008
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivotoyota Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2010 во 12:00
Branko i Lazoroski палците горе за тоа што го пишавте, се сложувам ама 100%. Иначе, Кралу Ладислав, ни јас не можам да ја разберам твојата уметност, јебига... Затоа може мислам дека е булшит, јебига...

mdeni, малце се 100 пати, ја додавам една нула :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GEMINI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2010 во 13:17
Vie Nikongiite me potsekate na nekoi licnosti,?????
Кон врв
ivotoyota Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јуни.2008
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivotoyota Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2010 во 13:35
Се смеам, секој со својата потерба и афинитет... На кои личности те потсеќаме? :)
Кон врв
MySelfme Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2010
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MySelfme Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2010 во 21:17
Ne znam koj e podobar od niv, t.e. ne znam za Canon
zasto imam Nikon, za koj mozam da se pofalam deka
super me sluzi i zadovolna sum.
NOTHING NEVER ENDS...

Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GEMINI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2010 во 15:51
Moram da gi pofalam Genel, kaj koi ima golem napredok vo odnos na kupuvacite od pred pet godini koga ja kupiv 10 kata od niv. Sega kaj niv go kupiv i 5 kata. Ako servisot i ostanatata logistika im funkcionira kako prodazbata, togas napredokot e ocigleden.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.