|
Canon ili NIkon |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||
ladislav_king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 29.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dzabe ke ti zboram koa ne gi poznavas :)
|
||
MainstreaM
|
||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubavo te prasav. Koj ti e mentor (profesor, skolo, univerzitet) vo tvoeto umetnicko tvorenje? Kulturno te prasav, kulturno odgovori mi. Covecki te prasuvam, covecki odgovori mi. |
||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
||
GEMINI
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS SUM KASIUS KLEJ JAS SU KRAL JAS SUM NAJGOLEMIOT !!!
A TRENER MI BESE PERO AMA NE GO ZNAETE. |
||
http://www.youtube.com Chesma Sharena
|
||
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tegla dzabe, ne se razbiras od "aggressive art" i "horror photography"... toa e za umetnici... umetnost sama za sebe, umetnost zaradi umetnost, nema mnogu filozofija - taftoloshki definiran poim. nema vrska sto ne bara mnogu citanje knigi, nema vrska sto ne se znae kade se koristi "f", kade "v", sFe e dozvoleno i sFe e Vraerski, dodusha nepismeno, ama jebiga: nikoj ne e sovrshen. iako se nema avtocenzura i skromnost, pretstavnicite na ovoj potpravec generalno se najumni i najbistri so eden kup frustracii i kompleksi (jebiga uste ednas, za da si umetnik mora da si darker, ili emo vo najmala raka, da slikas horor ili "aggressive art" i da si totalno sjeban, covece...) ama nema vrska, umetnosta e "MainstreaM", "MainstreaM"-ot e umetnost, ako ne si umetnik ne si faca, analogno - ne si "MainstreaM"... LICEMERIE i duhovna retardacija od epski razmeri... izgleda nekomu cigankata shto fali mu umrela, pa mora valkanata rabota sam da si ja vrshi... damn! |
||
GEMINI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravo Branko, kratko no za covek koj e razbran i dolgo.
|
||
|
||
lazoroski
Група Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OOOO Ladislave kralu nash ne krunisan !
Prosvetli ne i povedi ne nas tvoite vecni slugi na patot po koj si trgnal ! Ne, coek seriozno TE MOLAM pomogni ni da staneme kako tebe. Jas prosto ti zaviduvam i jas sakam da bidam kako ti. Da bidam sposoben tolku mnogu da se gordeam so svojot bullsh*t, da nemam ni gram samokriticnost i uste so fanfari da se samoproglasuvam za umetnik. U stvari toa e trikot, jasno mi e sega...koga ke napravis nesto tolku trashy i cheap kako ona sto ti go pravis, i koga na najgolemiot del od serioznite lugje ( so cesni isklucoci na dark emo bubulicavi i suicidalni teenager-ki) NEMA da im se bendisa, postoi samo eden nacin da se odbranis ... da go proglasis toa za HORROR photography i DA SE SAMOPROGLASIS za avangarden i NERAZBRAN UMETNIK. Moze gresam ama eve popravi ne, te zamoli ubavo Tegla da ne vovedes vo tvojot koncept, da ni objasnis od kade si ucel, koi se tvoite artistiscki vlijanija .... ama t'nko nekako ! A sto se odnesuva do izlozbite i drzavata koja si ja predstavuval...tesko na drzavata koja ti ja pretstavuvas .... AMA SE SI IMA SVOE ne dzabe Spiro vika "TESKA E SITUACIJATA VO R.MAKEDONIJA" .... e bogami teska e ! |
||
mdeni
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај не забегувајте од темата. Да се вратиме на битното... Никон е 100 пути бољи од Канон.
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
dimitarmisev
Група Регистриран: 30.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро е имало и други значи, ја си мислеше само мене ми иде на нерви ladislav_king :-)
|
||
ivotoyota
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Branko i Lazoroski палците горе за тоа што го пишавте, се сложувам ама 100%. Иначе, Кралу Ладислав, ни јас не можам да ја разберам твојата уметност, јебига... Затоа може мислам дека е булшит, јебига...
mdeni, малце се 100 пати, ја додавам една нула :) |
||
GEMINI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vie Nikongiite me potsekate na nekoi licnosti,?????
|
||
|
||
ivotoyota
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се смеам, секој со својата потерба и афинитет... На кои личности те потсеќаме? :)
|
||
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam koj e podobar od niv, t.e. ne znam za Canon
zasto imam Nikon, za koj mozam da se pofalam deka super me sluzi i zadovolna sum. |
||
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
||
GEMINI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moram da gi pofalam Genel, kaj koi ima golem napredok vo odnos na kupuvacite od pred pet godini koga ja kupiv 10 kata od niv. Sega kaj niv go kupiv i 5 kata. Ako servisot i ostanatata logistika im funkcionira kako prodazbata, togas napredokot e ocigleden.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |