IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 70>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 00:20

Clooney ne e u penzija ....
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
SkorpijA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1692
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 00:22
 Ama kolku god. ima?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 00:29

e sea kazi ti sakas slaven nekoj , glumec ... i taka nataka ...

ti rece u ljubovta nema granici a ti ja limitiras so preduslovi ... zatoa ak ideme u penzionerski ..ako smees
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 00:32
Nema veze dali e slaven ili ne. Ondak ke go stavam u grupata na "starci" i tipon na plejboj. Kako i da e gabe se raspravame na temava...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 01:28

e pa ja garantiram deka nikoja nema da go stai tipot od kostozglobno so 65 godina u niedna kombinacija ... ako ne e bogat, slaven i taka nataka... sto znaci razlikata u godini e bitna ... ljubovta .... no kon slavata i parite ne poznava godini....

nindza ja dokaza poentata i odi da spie zatoa e nindza
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 01:30
Aj ke ti kupime tocak sega
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 08:21
Originally posted by nindza nindza напиша:

e pa ja garantiram deka nikoja nema da go stai tipot od kostozglobno so 65 godina u niedna kombinacija ... ako ne e bogat, slaven i taka nataka... sto znaci razlikata u godini e bitna ... ljubovta .... no kon slavata i parite ne poznava godini....

nindza ja dokaza poentata i odi da spie zatoa e nindza

nindza, delumno si vo pravo, no ne mora sekogas da znaci ako tipot e postar desetina godini deka taa vednas se zaletala po nego samo zaradi parite. mozebi stanuva zbor za iskrena ljubov.
se razbira vo ovaa grupa ne ja vbrojuvame Ann Nicole Smith
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 10:12
Глумци баталете ги таму....

да се вратиме на темата.. Пензионери
Што е битно ако има разбирање колку години се има и ако има хемија и љубов... нема..
Дали е помал постар не знам што ако е ок не е битно.. И врсник да ми е ако не го бива и ако не е со коректен однос џабе е се...
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 10:24

U moja firma imam taze vencani kolegi so razlika od 25 godini. Ni toj, ni taa nemaat ni pari ni mok ni slava. Samo da gi vidite kolku se sakaat i kolku ubavo funkcioniraat.

Jas ke se pozvtoram uste ednas: GODINITE SE SOSTOJBA NA UMOT, a ne uslov za vrska!

Veni Vidi Vici
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 11:37
Originally posted by Antiqua Antiqua напиша:

U moja firma imam taze vencani kolegi so razlika od 25 godini. Ni toj, ni taa nemaat ni pari ni mok ni slava. Samo da gi vidite kolku se sakaat i kolku ubavo funkcioniraat.

Jas ke se pozvtoram uste ednas: GODINITE SE SOSTOJBA NA UMOT, a ne uslov za vrska!

Sosema se soglasuvam... 

Aninza ti gledaj i placi...  

Кон врв
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 11:54

Godinite se sostojba na umot no so edna zabeleska.Priroda e vo prasanje imeno koga on ima 50god.i vo 12saat mu se spie a na devojka mu koja ima 30god.i vo 12 saat i se iskaca-sto ke se zeme kako solucija?

Moze da se izmislat mnogu odgovori no vo praksa toa tesko se sproveduva.Ljubovta kako ljubov postoi nikoj ne ja osporuva no tesko e izvodlivo.So tolkavi razliki vo god.se razbira deka razlicni se interesite kaj dvajcata partneri,toa e priroden proces,se menuva umot,sozrevame itn,itn

Изменето од mishel
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SkorpijA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 12:04
Do nekade si vo pravo no ne mora da znaci deka godinite se precka za pravenje na zaedniski raboti ( kako iskacanje vo 12). Toa im se slucuva i na vrsnici...
Кон врв
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 12:11
Iskacanjeto onaka go spomnav ima tuka mnogu drugi raboti,sekojdnevni.Ne mozes ti na 50 da razmisluvas isto kako nekoj na 30,za 90% od rabotite ke se sudruvate so mislenja.
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 12:13
да разлика на генерации потполно во право.. Но, ако е љубов во прашање јас верувам дека ќе си изнајдат заеднички јазик пред се... Знаеш кога постарата генерација ќе се заљуби, малтене бетер од децата се така и се однесуваат..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.