|
Разлика-секс муабети на форум и во реалност |
Внеси реплика | страница <1 14151617> |
Автор | |
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za kogo kako ..... ne sum tremaros .........
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo realnosta poznati se akterite vo prikaznata i moze da se dobie kompletna slika
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...tochno e i taka e vo virtualnosta ne postoi tretata dimenzija, beztelosno e...ne deka nema emocii odredeni ama nema kompletna proekcija na dushata i teloto, zatoa i ne e realno virtuelno e i treba da e razlichno sekako...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum slushnala deka virtuelnoto ponekogash se pretvara vo realno
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SKORO SEKOGAS :) |
|
zaguben
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RAZLIKA.SEKS MUABETI NA FORUM I VO REALNOST .
pa za mene nema neKOJA RAZLIKA SUM PRAVEL MUABET SO DEVOJKI ZA SEKS I TOA SO DEVOJKI KOI PRVPAT SUM GI ZAPOZNAL .NO TOA ZAVISI OD DEVOJKATA KAKVA E PO PRIRODA DALI SAKA DA SE ZEZA ILI NE SAKA ,ILI DALI IMA SMISLA ZA HUMOR. TAKA SO EDNA DRUGARKA NA BIVSATA MOJA DEVOJKA KOGA SE ZAPOZNAVEME PRV PAT ODMA POCNAVME MUABET ZA SEKS :) I SEGA KOGA KE ISKOCIME NA KAFE SI VELIME :)EEEEE KAKO SE ZAPOZNAVME I ODMA UDRIVME NA SEKS MUABET :). NO IMA I DEVOJKI SO KOI SUM SE OBIDEL DA PRAVAM MUABET ZA SEKS NA MSN NO ONI SE SRAMELE NAVISTINA. JAS SEPAK MISLAM DEKA E DO LICNOSTA. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu fina drugarka imala tvojata bivsha devojka zatoa sega izgleda ti e bivsha.
|
|
zaguben
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HAHAHA DA PUKNES ME NASMEA :) |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sramezlivo sum mnogu se topam vo zivo , a tuka na forum pisuvam ama bas se sto ke mi tekne |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas brzo zboram , ma beter od voditelkite sum |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЦСТ за жени што брзо зборуваат баба ми велеше дека биле Папотешки
Ивелиш срамежлива демек си било???-Хмммммм оти не ти верувам
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Druze , ne znam kako da ti dokazam , ama stvarno sum sramezliva mnogu
Koga stanuva zbor za masko , nekako mi treba vreme i hrabrost pred da pocnam da go pcujam i da mu naogjam maani Ne , shala na strana , a da ti dadam jas broj od majka mi ona ke ti kaze za mene , posto ionaka cesto znae da mi rece : "dobro ma , kako moze da si tolku sramezlivo dete , gi gledas li drugite zenski kako im se butaat na mazive " A jas si stojam na strana , no toa ne znaci deka ne me biva za karanje ,,,,samo neka mi dojde nekoj na zivci u 3 lepe materine ke go oteram Posto se razocarav od poslednata vrska , sega slobodno mozam da si pcujam kako Slatkar Изменето од CST - 13.Јануари.2010 во 17:08 |
|
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разликата е како поп и шеширџија. И што е најинтересно, сите јаки пишувачи се тешки на говорење. Не дај боже да ги погледнеш во очи, или допреш за колено
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто не ти верувам на постови ама ич.
Сега треба со мамичка да збориме не бе до толку не сме дојдени
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <1 14151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |