|
Стравови/фобии |
Внеси реплика | страница <1 89101112 16> |
Автор | ||||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ke se slozite li so mene deka stravovite ni ja odreduvaat nasokata po koja nasite dusi odat?
Site sme nie nivni slugi....najlosi se stravovite od nasite roditeli preneseni vo genetskiot kod...TAMU LEZI KLUCOT NA NASETO TOTALNO OSLOBODUVANJE |
||||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
имам фобија од бубачки :))
|
||||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
од пајаци...
|
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
од нестабилни професори....
|
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
од загуба..на блиски ..
|
||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не, мене стравот не ме води. |
||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Фобија од морски длабочиниа сакам море
|
||||
Beauty fades, dumb is forever
|
||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Страв од секс во затворен простор
Даниел Винчели страда од бизарна сексуална фобија која ја спречува со својот партнер да има сексуални односи во затворен простор. Винчели вели дека сексуалната клаустрофобија и го уништува приватниот живот и оти нејзините партнери набрзо се „заморуваат“ од секс авантурите по плажите и парковите. |
||||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Stravovite se gangrena, treba da se najde pricinitelot i da se amputira ....
|
||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||||
Биа
Нов член Регистриран: 22.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
се од горе наведеното, и сеуште неможам да си ги објаснам моите несвесни панични реакции на сето ова.. |
||||
Touch it Scroll it Close it Click it Cross it Crack it Switch Update it Lock it Fill it Call it Find it View it Code it Jam Unlock it Buy it Use it Break it Fix it. <Technologic>
|
||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
..porano...ziv da ne me zakopaat,...ama ,sega ima telefonchinja ,..pa nedela dena si na raat barem ,..ako voopshto i "palat"...na dva metri pod zemja!
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...Стравот од змии, пајаци, височина и останати фобии можат да бидат излечени со едноставно вбризгување на лекот Лидокин во малиот мозок, тврдат светските научници...
...Тимот на научници од Јапонија открил дека човечкиот мозок може да биде репрограмиран за да го надмине стравот од најчестите фобии.
Научниците откриле дека поради тоа што стравот најчеста навика кај луѓето, тие можат да исклучат дел од мозокот кој го создава стравот со едноставна инекција.
Во нивното истражување била тестирана златна рипка која служела како заморче и на која и била вбризгана доза Лидокин а потоа ништо не можело да ја исплаши. „Еден ден нашите рационални стравови би можеле да станат дел од минатото. Замислете како вашите стравови од летање или пајаци можат да исчезнат со една инекција“ изјавил професорот Мисајику Јошида од универзитетот во Хирошима... |
||||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
страв од кучиња
|
||||
Внеси реплика | страница <1 89101112 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |