|
Планиран секс |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Декември.2009 во 00:42 |
Значи ситуацијата е следна:
Мило како си? следната недела сум слободна во недела сакас ли да правиме секс тогаш ? сакам да ве питам ви се допага ли таквиот секс го правете ли ? |
|
paris25
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele nikoj ne iskomentiral na temav ccccc
da ja birasm stom ne e interesna |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde da ne se lutis...
zavisi od situacija...zavisi od raspolozenieto na partnerite...
nekogas spontaniot seks e podobar, nekogas planiranoto...toa poveke ke si odredat samite partneri, kolku se poznavaat, kolku mozat otvoreno da si kazat i predlozat...
jas na primer kako lice vo dolga vrska mozam da kazam deka sekako mi e ubavo, a planiraniot moze da se izvedi na poveke nacini i pak da bide seksi i misteriozno...dodeka partnerot e na rabota, pratetw mu nekoja seksi sms, ili uste podobro mms od vas so malku koza i provokacija...
se pali, veruvajte..samo ako go pogodite momentot i najvazno od se, da se opustite i da dozvolite migot da ve vodi, a ne vie nego!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жалам Парис,ама на темава не и гледам иднина.
Ќе ја затворам,па ако треба ќе биде пуштена.
Е Црноока нешто пиша во меѓувреме,ајде нека тера па ќе видиме до каде ќе стигне Изменето од fiks - 29.Декември.2009 во 19:42 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
paris25
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravos mnogu ubavo kazano |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу планирање-ништо од цела работа не бива, клучот е во спонтаноста.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temata e dosta interesantna,jas licno praktikuvam planiran seks,si imam raspored na casovi i si teram po nego,ako izleze nesto vonredno togas so dopolnitelni casovi.Sekogas se ima planski seks,retko se slucuva da izlezes i da soberes nekoja samo taka,moras da se javis ili da se dogovoris i toa e vece planski.Sekoe moe izleguvanje e so cel da obrnam nekoja,sto imam od druzenje i od muabeti znaci jas uste pred da izlezam planiram da legnam nesto a i taa sto ke ja legnam zatoa se e spremala cel sat pred ogledalo za da upeca nekoj za seks...znaci i toa e planirano. Изменето од bodeti - 02.Јануари.2010 во 00:18 |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кратко и јасно - не ми се допаѓа и не го практикувам
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога некои денови се броени, кога се нема време, особено поради работни обврски малку време поминувате заено,може и да се испланира, не месец дена порано ама ете ти текнува дека наредната сабота ти е слободна па си кроиш планче во глава.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shtom e planiran odnapred e osuden na neuspeh...........ne e toa shto treba da e koga bi se sluchil odnosno koga treba da se sluchi....... A koga treba da se sluchi nie toa ne mozjeme da go odredime.....tuka niz toj lavirint ne vodi instiktot ili nagonot koj ni kazjuva deeka imame povolni uslovi za , normalno i potreba. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pogorniot post mislam deka e dobar odgovor na tvojot post.Veruvam kje se salozjish? |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се сложувам,
И си зборам од моја гледна точка, па и да е планиран секако ќе го исклучиш мозокот и ќе гледаш да го искористиш секој момент, нема да размислуваш еееее да беше спонтано.
Спонтаноста е најубава ама понекогаш некои нешта мораш малку да ги исфорсираш или да им дадеш приоритет.
А да знаеш и кога ќе загориш поштено не само што ќе планираш, туку и минути ќе почнеш да броиш додека чукне часот
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najlosha mozna varijanta,toa e chin koj treba da se sluchi spontano,bez razlika na vreme,mesto...... |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
планирање секс е исто како планиран влез во еу ........
може да биде ама не мора да се случи ........
значи , нема подобро од непланирано ........
и послатко
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |