|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1234 131> |
Автор | |
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
11 Oktomvri, poznat praznik vo cela Makedonija. Motori, koli, druzba... ama lani dignaa raci od praznikot i sega nekako e |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Прилеп сум одела многу пати, Градот е ок, последниот пат се воодушевив имаат журки многу по за разлика тука. Мажите се баш напротив многу Ок, тргам од пријатели кои ги познавам што би рекле грабнеш бегаш, за девојките имам чуено дека се лоши и пребирливи колку е вистина они си знаат, секаде сме исти.
Многу убави локации имаат како и знаменитости и ми се допага стилот воп кој е граден.. Единствено што ми доага како призор е од Плетвар кога се симињаш гледаш една карпа над градот кој го прави тмурен но и тоа си има своја посебна драж. Марковите кули исто така многу ме воодушевуваат. Така да следниот пат се најавувам и барам шетање и во целост покажување на градот |
|
|
|
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...КУСТОС БАРАШ А??..ТЕ МЕ ТЕ.... |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво Пријателе...Обавезно доагам порано и шетање. Ти благодарам за понудата |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moram da te korregiram nate zenskite ne se losi i prebirlivi, tuku Vesterki |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хеки Хеки мило... Кај ти истекна |
|
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti toa od licno iskustvo ili od muabeti? |
|
Veni Vidi Vici
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
procitaj nekolku strani ponazad
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сестра ми само што заврши факултет во прилеп, и зами9слете јас поради обврски не успеав ни еднаш да ја посетам.
|
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma znam deka si gord Prilepcanec (site vie ste gordi sto ste od Prilep). Jas te prasuvam za devojkite dali od licnoto iskustvo imas soznanie deka se vesterki ili smo gi bie los glas. |
|
Veni Vidi Vici
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бреј што читам овде, абе до сега не сум сретнал некоја прилепчанка која е така вештерски расположена али во секој случај немојте бадијала да ги кудите момичките, тие само си го бранат и сакаат своето
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
WORHOL
Сениор Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve i od mene |
|
Veni Vidi Vici
|
|
Внеси реплика | страница <1234 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |