|
Стихови од песни што би ги посветиле... |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 19> |
Автор | |||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..
I just wanna feel real love, ..... cause I got too much life, Running through my veins, going to waste. |
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
But don't let 'em say you 'aint beautiful
they can all get fu*ked. Just stay true to you... _________________________________________________________ Немој да си депресивна лепото, тој (таа) те губи тебе, ти го губиш идиотот (во овој случај шмизлата) |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zamina daleku se nadevam ke me slusnes
nevozmozno e znam, no sakam pak da me gusnes Zamina bez pozdrav daleku nekade se zavrtuvam naokolu i te gledam na sekade. Sega pocnuvam da svakam kolku bev licnost vredna koga bi imalo zelbi bi posakal samo edna: Vrati se bez tebe denot mi e mrak, umiram da bides ovde so mene pak. Daj mi znak dali nekogas pak ke te vidam zivotot e pekol sakam samo do tebe da bidam Zosto i koga ke placam solzi mi tecat samo alkohol i alkohol spomenite gi lecat Ne veruvam deka mojot bol ke go sfatis go peam ova so zelba pak da mi se vratis te sakam samo tebe i se uste te ljubam posakuvam da zaspiam i nikogas da ne se razbudam. Ref: Dusava boli i poleka umira ljubovta tvoja seuste ja cekam. Vrati se i gusni me ti kako nekogas i ostani so mene zasekogas. Tesko mi e, se budam, na tebe samo mislam zivotot bez tebe ne mozam da go zamislam Gi citam tvojte pisma placam i patam ja gledam tvojta slika i ne mozam da te vratam. Ni do denes se prasuvam sto se sluci megu nas dali mislis ti na mene kako na tebe jas. Bev premngou oslepen od ljubovta tvoja no sega koga zamina ja odnese i dusava moja. Se uste te sakam samo tebe te ljubev da najdam druga devojka ne se ni trudev. Znaj seuste te cekam iako me pravat lud koja e pricinata dali srekna si so drug? Ako e taka nikogas nema poveke da se nasmeam, ako e taka zasekogas ke isceznam so solzi vo oci i bolka vo dusa se prasuvam voopsto dali imas dusa? Ref: Dusava boli i poleka umira ljubovta tvoja seuste ja cekam. Vrati se i gusni me ti kako nekogas i ostani so mene zasekogas. Neznam kako ni malku griza nemas po celi noki ne spijam, sonot mi go zemas. Neznaes kolku mi trebas za tebe srcevo go davam, bolkata me tera nesovesni raboti da pravam. Ko lastovica bez pozdrav zamina na jug so tisinata me ostavi i so nikoj drug. Gospode pogrzi se ova taa da go slusa spremen sum za nea da ja dadam mojata dusa. Dusava umira kako roza sto vene stom ke ja cues pesnava neka te potseka na mene. I sega koga sum spremen da zaminam vo nepovrat spremen da go vidam Gospod tolku mlad, podobro na nebo otkolku so druga ke zaminam na Gospod da mu bidam sluga. I koga ke me nema znaj uste ke te sakam (bez tebe moja najmila nemam pricina da ziveam) Ref: Dusava boli i poleka umira ljubovta tvoja seuste ja cekam. Vrati se i gusni me ti kako nekogas i ostani so mene zasekogas.}2x |
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://www.youtube.com/watch?v=IvAkqhjvbxY
Something that I feel I need to say But up to now I’ve always been afraid That you would never come around And still I want to put this out You say you’ve got the most respect for me But sometimes I feel you’re not deserving me And still you’re in my heart But you’re the only one and yes There are times when I hate you But I don’t complain Cause I’ve been afraid that you would've walk away Oh but now I don’t hate you I’m happy to say That I will be there at the end of the day Now I’m at a place I thought I’d never be…Oooo I’m living in a world that’s all about you and me…yeah Ain't gotta be afraid my broken heart is free To spread my wings and fly away |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...живото е суров,
не сака да бидам веќе дете, прави да сум 'бетер', ете, претварајќи ме во ѕвер, е нефер, го 'прља' моето срце ко на поет, се губи невиноста во секој поглед и секое поле, не смеам да дозволам да загубам, губејќи го во себе детето, значи дека мртво живеам, затоа никој, ништо нема да ме смени, само јас и мојот Бог, прстот горе крени!!! |
|||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Voo sonot shepotam, te sakam, te sakam,
na tebe mislam i mi doagja da zaplakam. Изменето од Анастеа - 18.Декември.2009 во 23:50 |
|||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve edna freestyle - ka za site moj protivnici na ring...
Se se trese koga udiram, protivniciite vo trofej gi pretvoram, imam jaki udari znam toa te drazni a pred tebe u ringo pravam atrakcii razni. bezobrazni ste, koga ve nokautiram u glava ili telo, ic ne ni biram so brzina na svetlina nishto negledash edinstveno kroshe, pagash dole!!! Изменето од Анастеа - 18.Декември.2009 во 23:51 |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
svi su tuuuu kao nekadaaaaa
|
|||
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I want to thank you
for giving me the best day of my life Oh just to be with you is having the best day of my life... |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne sum covek koj go svaka svetot povrsno tuku sakam mudri lugje vo nego
sekoj mig do tebe zlato moe e zadovolstvo sekoj tvoj zbor e novo iskustvo .... ...na ovoj Bozik cel moj svet jas ti go daruvam... ..i se raduvam na sekoj mig ko dete... ..palavo od srekja po tebe... |
|||
|
|||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mozda ne poznajem te dobro i nismo neki par
...................................................................... nemogu protiv sebe to sto svake vecer zalutim u tvoji stan ti nisi kao drugi ti imas ono nesto........ zaljubjena nisam sve ovo radim svesnoo..... ................................................................... pogledom me skini strasno u tisini neka zatreperi ko list na vetru na jastuka me stavi rukoj me opali mazi me ........... Kolonija:pogledom me skini |
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... Baby I want you Like the roses want the rain You know I need you Like a poet needs the pain And I would give anything My blood, my love, my life If you were in these arms tonight ... |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E hej, sta ti mislis ko si ti
da mozes svaku za hiljadarku sve do zore gledati e hej, ljubav se ne kupuje muskarac pravi ima u glavi nikad se ne prodaje Znam da sam lepa nisam slepa takvu me majka rodila mogu da biram kog' cu da diram i skim bih ljubav vodila E hej, sta ti mislis ko sam ja slatka mala, zdravo i hvala lutka iz izloga e hej, ljubav se ne kupuje devojka svaka, na srcu laka nikad se ne prodaje Kupi mi sunce, kupi me mesec kupi na nebu zvezde sve reci ce svako skupo je jako ali ja nisam svako, zar ne... |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jingle Bell
In a one horse open sleigh O'er the fields we go Laughing all the way Bells on bob tails ring Making spirits bright What fun it is to laugh and sing A sleighing song tonight Oh, jingle bells, jingle bells Jingle all the way Oh, what fun it is to ride In a one horse open sleigh Jingle bells, jingle bells Jingle all the way Oh, what fun it is to ridе In a one horse open sleigh... До сите форумџии Изменето од tiggy_sparrow - 31.Декември.2009 во 18:09 |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |