![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 398399400401402 832> |
Автор | |||||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
СДК т.е. да прашам каква жица ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||
Владо, ти си малолетен...не смеам да пукам во тебе
![]() |
|||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||
![]() |
|||||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||||
сдк....како ли не помислив?! ![]() Таа слободна, тој слободен.....каде ли ми беше умот. ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||
СДК си игра со оган
![]() ![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
||||
прилепска жица... ако ме прашуваш за материјал бакарна ![]() дождон дуват не престанвит кај ојт воздухон да знам ![]() |
|||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||||
![]() |
|||||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||||
сдк.....а ако го одбере него, јас ќе и бидам и кум. ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
||||
па то те прашвам бе другар......бакарна ![]() земај брзо ОПТИЧКА ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
СДК т.е. Сакам да прашам, а овој сега што да го правам? Да го сокријам во ормар?
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
||||
зошо оптичка |
|||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||||
![]() |
|||||
||||
сдк....хмммм ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
СДК малиов пак не знае заповеден начин
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||||
хм.... малиот препиша на тестот
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
СДК да ми беше мене ученик да видам дали ќе препишуваше
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 398399400401402 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |