![]() |
|
Што ќе носите за дочекот на Нова Година |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 13> |
Автор | |
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sino fustance
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
najubavata liljakova koshula na svetot
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Рано ли е за темава или некој веќе почнал да се спрема... ај да видиме?
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
не знам бе ќе се пицнам нешто
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Ех, само кога ќе ми текне колку многу се обрнува внимание на изгледот за Нова Година.
Паметам, меѓу мене и другарките уште еден месец пред Нова Година се кроеја планови што ќе се носи, која боја, па чизми, па ова па она. ![]() ![]() Сега некако, најважно е добро друштво да се собереме, добро местенце да најдеме и музика ![]() А да, за Нова Година најверојатно ќе носам некоја туника, со хеланки и новите кратки чизми што си ги купив. ![]() Од накит - само обетки. Што помалку - толку подобро! |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Прво да дознаам каде ќе чекам...за облека после
|
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
![]() |
|
![]() |
|
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
kazi mi od kakvi liljaci e napravena? ![]() |
|
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ништо нападно нема да носам...
![]() За накит...Ако ме швркнат будалите може и ќе ставам обетки... ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
што ќе носам?
ќе го носам дечко ми со мене ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
![]() |
|
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
тога! затоа што со потез-два , спремен си за се, од ве-це па до...........
![]() ![]() |
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Абер немам... и не ни планирам нешто посебно
![]() Сакам само нормално и пријатно да се чувствувам, пошто таква ќе биде атмосверата за веселење, пеење и пиење...тамам кафана ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 11.Декември.2009 во 17:56 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |