|
Современи момци |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види мајката значи современоста има врска со бројот на партнери од момата? Значи момава има право да се прошета низ спалната на еден куп мажи и на крај да нејде еден и да му рече-Види маче ти си современ и не би требало да ти пречи што легнав со пола град оти имам јако газе,цициња големи и лична сум Леле госпоѓо Де Вил како вакво резонирање ве молам? |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле Фикс правдољубецу од кај до кај ми однесе муабетот
Секој има право да си бира партнер со кој ќе оди во кревет или ќе го живее животот, без разлика дали тој/таа бил во кревет со 300 други пред него/нејзе зашто за сите грнчиња си има капачиња.
Ти ако лично не можеш да прифатиш промискутетен карактер има луѓе на кои тоа не им значи воопшто.
И повторно да не ми се тумачи криво муабетот- под сексуалната слобода подразбирам маж кој нема предрасуди или погрешни толкувања за одредени однесувања при сексуалниот однос, вербални изразувања, орален секс и сл....
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......... без такви слободи сексот би се свел само на легни стани ....
нешто слично на седнување на WC шоља ...........
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас се извинувам за недоразбирањето госпожа Де Вил
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |