IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 70>
Автор
Порака
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2006 во 22:05
Ко шо реков мојот партнер е малку повеке постар од мене и поискусен....и по толерантен...и ај сеа да не го фалам ке речете оваа заљубена па изгубена.....ама тоа што го имам со него не би можела да го имам со некој мој врсник или па помал од мене.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2006 во 00:25
[QUOTE=preselnica_mk]Za mene godinite ne se vazni, duri i e podobro koga bi bila pogolema razlikata pomegu 2 partneri poradi menuvanje iskustvo....Odsekogas mrazev da odam so moj vrsnik, i ispadna polosoto, decko mi e pomal za 4 meseci, ama si go sakam, mada sekogas sum posakula postar decko od mene, moze i do 15 godini postar, mene me ispolnuvaat postari maski, neznam za druginego,  QUOTE]    eeeej,pa jas sum bil bash po tvoja merka,a,..........shto vikash?
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
*Aanniittaa* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *Aanniittaa* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2006 во 04:24

mislam deka razlikata vo god. ima bitno vlijanie vo vrskata koga nekoj od dvajcata e vo faza na sozrevanje(pubertet)-a natamu............koga veke imaat 20god. i poveke i ne e tolku bitno!!!

sepak god. ne se merilo i za pametot.eve na primer decko mi ima 25god,a mentalnata vozrast mu odgovara na 15god. dete-i bas si go sakam toa detence!!!-bidejki me nauci sekogas da gledam na zivotot kako na nesto sto treba da go spoznaes i da ne se plasis od nego-bas kako malite deca,koi sekoj den si otkrivaat nesto novo i se najbestrasni slatki sustestva!!!!

еј, смеј се денеска оти утре сигурно ке биде полошо!!!
Кон врв
SandMаn Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2006
Локација: Macedonia
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SandMаn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2006 во 15:27
epa decki so se vazni godinite ako ima  "sve" so e vazno dali e 40 50 ili 80 god zenska si e zenska vo krevet i vo kafic site se isti. gasis sijalica pa ne gledas kolku god ima vo kafic sekogas nie plakame. Pa takae denes so smika sve e mozno i 80 god izgleda kako 20.a ljubov si e ljubov ne pangur hahahahahahahaha
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2006 во 15:36
epa decki so se vazni godinite ako ima  "sve" so e vazno dali e 40 50 ili 80 god zenska si e zenska vo krevet i vo kafic site se isti. gasis sijalica pa ne gledas kolku god ima vo kafic sekogas nie plakame. Pa takae denes so smika sve e mozno i 80 god izgleda kako 20.a ljubov si e ljubov ne pangur hahahahahahahaha

nindza poznava 80 god. babi..... sand man e prijatel na temninata..... nindza gi spojuva babite i prijatelite na temninata zatoa e nindza
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 01:19
nindzata vo dosega 77 postovi ima upotrebeno ist broj ralichni zborovi,..................a moze i duplo pomalku!!........................koj da broi?!
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 01:22

ne duplo, troduplo poveke zborovi

Ama, brza, ne si znael izgleda deka nindza e nindza

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 01:25
i da ne znael nekoj,...............sega znae,deka nindzite tropaat postojano,...................koga ne ubivaat!
Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 01:40
ne go gibajte ninjata oti ke ne ninjosa site, ke ni udri nekoja metafora so nema nikoj da ja razberi
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 01:40
AJ OTKACI KO NINDZATA, PA TOJ SE PALI NA SEKOJA KONTRA
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 01:49
psssssst,...........potiho sigurno spie,.........i sonuva novi rechenici od negoviot bogat "opus"
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 10:32
 Годините кај нинџата неможе да се видат тој е секогаш маскиран така да можете да си го замислите како сакате
Кон врв
tajci Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Март.2006
Поени: 472
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tajci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 16:37
nindzata nema granici...
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 14:11

Abe, sto mu se sipavte tolku na nindzata?

Veni Vidi Vici
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.