![]() |
|
Хороскоп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 157> |
Автор | |
SandMаn ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abe ajde kakov horoskop koj veruva vo tao daj ne zaebavajte kako ke si naredis taka ke is pomionis neli
|
|
yap
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
има ли некој Водолија овде !!!!
![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Jas samo znam deka Mars mi e vo prva kuka, pa zatoa sum bila mnogu borbena!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
а мене една разголена теткица со 4 кригли златен дап ми е залепена на ѕид
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
A sto e taa vo horoskop?
![]() ![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
abe vodni i ogneni znaci ne si odgovaret, ama jas ti kazvam deka to zavisit od licnosta ne e definicija za site |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
vrska neam so e, ama mislam deka e voden znak, a ti ne beri gajle poso devica si odgovarat so site znaci |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
да во хороскоп е девица така ми се пофали, али во подзнак не ми се верува да е девица Изменето од kokolo |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Стрелец со подзнак Шкорпија
Се слагам со Лав, Овен, Вага и Водолија Огнен Знак сум Енергичен Јупитер ми владее на знакот тоа знаци прилика, или на подзнакот Плутон или трансформација. Астролошката куќа ми е 9 та што ми означува патување. Изменето од natalija |
|
![]() |
|
![]() |
|
ама и со мене се слагаш. па и јас сум стрелец |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
да со те*е најмногу се слагам коколо
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Lav so podznak skorpija.
Si odgovaram so ogneni znaci, samo so lav trebalo da pazam da ne dojde do sudir na egoto... tipicno...
![]() I so nekoi zemjeni znaci si odgovaram, zasto zemjata go gasi oganot...
|
|
![]() |
|
maja_070 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 66 |
ja ne veruvam vo horoskop
|
|
m.v
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |