|
Патување во Грција |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 33> |
Автор | ||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од расположениево на темата веќе ми мириса на Нова Година со бузуки....
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Highlight
Нов член Регистриран: 10.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така ја исперципира темава?
Изменето од Highlight - 27.Ноември.2009 во 23:20 |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со оглед на тоа дека умеам селективно да перцепирам истомисленици-да.
|
||
|
||
Highlight
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас се извинувам, нов сум на форумов. Девојко, љубезно те замолувам да ми ги објасниш твоите симпатии кон југот.
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А зар не ќе ти објаснувам тебе...уште тоа да полагам рачун. Битно-идам. И пред тоа идев без тешкотии ама сега...мераци.
сплетов за потсетување http://www.youtube.com/watch?v=kXuDYq42O8E http://www.youtube.com/watch?v=4V0w7hhLgbA (I will drink the moon tonight) Изменето од maria_magdalena - 27.Ноември.2009 во 23:42 |
||
|
||
Highlight
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убав "провод"
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе ми биде мило навистина
|
||
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas da bev makedonec,vo nikoj slucaj ne bi odel vo Grcija,tie ne sakat da slusat nisto za Makedonija i makedonskiot narod,,,,a nekoi zeleni makedonci odat vo Grcija plus trosat pari tamu,, Treba gordost da imate malce
Izgleda vi se jade kotek od grckite nacionalisti
|
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нека не ми се лутат членовите кои сакаат да одат во грција ама како Македонец потполно се сложува со Поларис покрај сите шиканирања што ни ги прават да одам тамо |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Комплетно се сложувам со Поларис и Фикс! |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
isto i jas
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me zabole mene i ako nekoj se lutel!.....isto i jas ...nikogash ne sum imal nikakvi problemi tamu. znachi....bidejki nema tolku blisku nishto podobro,...."grcija mu e majkata" .,..za makedoncive! ...e , sega,...ne bi gi razbral shto idat tamu,..samo koga tuka,...sekoj mesec bi se zemala nekoja platichka od barem iljadu i kusur €...togash i jas bi se bunel...ako vekje navistina zasluzeno gi torturiraat nekoi...
viva la ...greece! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |