|
Нашата душа во огледало-имате ли храброст |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moite golemi bukvi se samo za mene i ne se vikanje...
Pravilata na net se moi.. Veruvam deka ke mi gi zatvorat temite... Jas ne sum net i nikogas nema da bidam...forumot e za slobodni umovi....NELI? |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кажи што сакаш да дознаш ........полесно ке се огледалиме.... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок Џошуа чини како што мислиш дека треба.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na nekoi dusi im e se oprosteno in advance...ti si crv i tvojata dusa e pod lupa...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо Фикс црв? Ова ти ме навредуваш или имаш нешто да кажеш? |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neeeeeeeee ne bese za tebe toa...sorry
Znae to ja zkogo e upateno toa...fiks cekam ogledalo... |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Steta...ke bevte podobri nego vcera...odi temata vo zborav i nasite dusi so nea...
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хм... не знам зошто не сум почувствувала потреба за да погледнам,.... огледалото го дава само имагинарниот лик, НО... истовремено и тооолку прецизно вистинскиот... ќе се потрудам,... но
можеби по толку време поминато и потрошено на нешто невредно, време беше да почнам повторно да ми станува значајно местото на љубовта во животот..... можеби не највистинска љубов, но нели, вреди да се проба... и помислувам дека зад сиот мој цинизам и сета моја иронија се крие и срамежливо ѕирка во огледало ликот на оној до мене... |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Voopsteno,rezervirano i radi reda
TEMA SO NAJPOKE PREGLEDI A NAJMALKU POSTOVI Biserno:Ogledaloto nikogas nemoze da dade imaginaren lik...nasite umovi gi izvrtuvaat rabotite i ja matat slikata na eden zivot....NELI? |
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
велиш - Sme zaboravile zosto sme tuka...
според тебе - зошто сме ние тука + заборавив - друго велиш - Ama..nikako da go vidim ogledalceto... зошто сакаш да го видиш - за да се чувстуваш подобро ако дознаеш дека и ние останатите сме "крволочни волци" - дека сепак не си "осамен волк" Изменето од blue666 - 25.Ноември.2009 во 01:28 |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deka go slavime vekot na volkot nema pogovor
Deka bukvalno gi vadis moite zborovi od kontekst i toa stoi Deka jas si sum volk i si priznavam oti sum takov i toa stoi Deka sme ovde da staneme PODOBRI LUGJE i toa stoi....NELI? Ako znaese da citas megu redovi mozi ke procitase nesto i za mojata dusa... Изменето од Joshua_Tree - 25.Ноември.2009 во 16:18 |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZNAE NEKOJ DA GLEDA NA KAFE????
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JA
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |