|
Со чиј благослов се случи 2001? |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не ама интересно е што статијата е од 2001 година а исто како и за денес да е пишана ништо не се менува.
|
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... нема линк?
|
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://www.deltax.net/bissett/a-monster.htm еве линк |
|||
Zorge
Група Регистриран: 05.Мај.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koja drzava? Tvojata? ili nasata. Tvojata treba da se zamisli malku zato sto so imeto Severna Makedonija i NIs vi go zemame... |
|||
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ја би до загреб ...... ако се може ......... а бе ние да успееме да го сочуваме ова што го имаме ќе биде успех а не уште да сме земале
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za da sachuvash svoje morash da uzmesh tugje........... Ajmo svi za Nish i Solun............pa shto da ne i do Atina........ Ajmo druzje ne beri gajle..............Soliun e nash............. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ке останат ли рамнодушни и ќе молчат или ке демантираат ли Црвенковски и Ахмети за обвинувањата за тогашната и ’’сегашната’’ 2001? Сепак изјвата ’’да не ја повторат’’ не е кажана од некој пред маалско дуќанче туку од официјално лице, премиер на држава и лидер на позицијата, а медиумите бомбасто ја пренесуваат.
Бранко не ја повторувај 2001 |
|||
posveten
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koj e kriv?
Site znaeme deka vo toj period Makedonija ja delea Ahmeti i Ljubco. BC bese samo svoeviden medijator odnosno nekakov si kontrolen mehanizam na vladata na VMRO vo toj period. Izjavite na Gruevski deka Branko bil direkten akter vo konfliktot vo 2001 se smesni, od prosta pricina sto Ljubco i cela vlada zaedno sose Gruevski vo toj period mu svrtea grb na sega pokjniot pretsedatel Trajkovski zaradi nekooperativnost vo delenjeto na Makedonija. Mojata poraka do Gruevski e: Daj si ostavka i ostavi go narodot da zivee, bidejki glumenjeto patriotizam i nepopustliv stav za imeto ke go dovedat makedonskiot narod na najdolnata granica vo svojata istorija, i da te potsetam deka makedonskiot narod ne se sostoi od familiite Gruevski i Mijalkovi |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Малоумна беше изјавата на Груевски, особено затоа што сите многу добро знаеме што и како се случи во наведениот период.
И кога веќе ја допира таа тема....Тој лично, од позиција на Министер за финансии, го кочеше вработувањето во редовите на безбедносните сили....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако се мисли дека војната почна и эаврши 2001 год многу се лажете,Грујо энае дека 2001 е само исход на владението на СДСМ во минатото - секој тоа го энае исто како што се энае дека Бранко и Љубчо потпишаа капитулација на Македонија - на Грујо е сега да видиме како војнава од 2001 која уште трае ке эаврши бидејки да беше до Бранко таа до сега ке беше эавршена и ниту држава ниту влада ниту нација ке имавме,тој битно неговата банкарска сметка ке ја има
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
има ли нешто што грујо не знае ? ........
шарло со ваквите изјави се подготвува за референдум ...... дефинитивно ........ знае каде да пецне кај своето членство ... го знае волшебниот збор ....... бранко .........
мислам дека бранко ќе биде виновен и за исходот на референдумот на кој партиските војничиња ќе гласаат за промена на името ......
ама важно бранко ќе биде виновен ........ како за воениот конфликт од 2001 - та ....... иако не беше во власта како што беше љубчо заедно со возљубениот
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи неможе така да се гледа на работите,не е се црно бело или ние ке си останеме црно бел свет,кога жените се пораѓаат докторот и бабиците се во салата што неэначи дека тие се родители на детето кое се родило
Или треба да има виновник ама да не е Бранче бидејки тој просто свето од неговата светлост и поштење |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас пак мислам дека поголем проблем е крадењето под партиска закрила во име на “ патриотизмот “ ..........
|
|||
WhitePride
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
патриоти се тие шо од срце се бореја за МАКЕДОНИЈА во 2001 еден бев и јас од нив значи Грујо и Бранко не ги признавам ја дури бев Тетово и секој ден ми беше живото изложен на опасност тие беа на Халкидики си ги сунчаја газината! |
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |