![]() |
|
Ајде да играме личноста под мене. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 321> |
Автор | |
Ивона02 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
licnosta pod tebe najdobro da ja prasas na Licna poraka
moze i ce ti odgovori |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
ajt...demek zagarantirana diskrecija a
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
зависи
![]() ЛПМ си го намести креветот ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da
lpm ke izleguvas nekade? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
не
да не сакаш да ти донесам нешто
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
топло чоколадо
ЛПМ ќе касне благо ![]() Изменето од sanja-a - 12.Октомври.2009 во 13:49 |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da cokolado i limoni
![]() lpm se naspa li ![]() |
|
![]() |
|
ахам
ЛПМ сака лимонада |
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
може сака со лешници или не ?
|
|
![]() |
|
ne grloto me boli ,mlecno
![]() da stavam kafe ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ставај
млечно на милка или дорина со меурчиња ?
![]() |
|
![]() |
|
mlecno
![]() da ne vrni tamu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
не ама се подготвува
таму врне
![]() |
|
![]() |
|
ne
doma si ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 321> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |