|
Ex YU Rock |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поштовам само Рибља Чорба.
преубави текстови, музиката, Бора закон... Текстовите му се сами пишани, а преку нив му е опишан животот. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хрватите многу ги сакам (во смисла на рок музиката)
Hladno Pivo, Parni Valjak, Psihomodo pop и разни други бендови |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЕеее купио сам прстен, купио сам пушку, једног од вас бацичу у реку....Партибрејкерси,
Електрични Оргазам На прво место ми се Дисциплина Кичме и по нив сите остани што ги редеа останатите низ постовите. Јура Стублиќ и група Филм ми прават посебен ќеиф. Хаустор. КУД Идијоти Не ги сакам само Црвена Јабука, незнам дали може воопшто да се наречат рок. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слушам и тоа како
Рибља чорба Бјело дугме Црвена јабука Парни ваљак Прљаво казалиште Ван Гог Песните нивни се легенди, ги слушаат сите генерации, а не денешниве испаруваат веднаш... Изменето од Lithium - 19.Февруари.2009 во 20:03 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и сега ги слушам Азра,Парни вањак,Дивље јагоде и Рибља чорба
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
karlo_mkd
Нов член Регистриран: 30.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ex yu слушам прљаво казалиште,парни ваљак,азра,дивје јагоде и др
|
|
FORZA JUVE !!!
BIANCONERO FOR LIFE !!! |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prljavo Kazaliste не екс , ниту па е jуго рок... него си класика рок рок засекогаш.
|
|
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volio bih da si tu....wonderful
|
|
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti me mnogo zezas i okolo svrljas bogami me ne znas pa ce da nadrljas zato nemoj da ides mojom ulicu nemoj da ides mojom ulicu Corba zakon se |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
IdiBegaj
Сениор Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesto sto me podsekja na moite divi mladi ludi godini jeeeeeeeee
|
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
metallica4ever
Нов член Регистриран: 10.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusam EX YU rock
dugme, corba, prljavo kazaliste, deivlje jagode, crvena jabuka i uste mnogu drugi |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idoli, psihomodapop, elektricni orgazam,prjavo kazaliste,kud idioti,plavi orekestar...............
|
|
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Azra
SMAK Bjelo Dugme YU-Grupa Psihomodo Pop Disciplina Kicme/Disciplin A Kitschme ...Омилени Изменето од Предраг - 12.Октомври.2009 во 15:34 |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi obozavam i jas,bash ubavo kazano ....pesni shto traat i pesni za site generacii..... |
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |