|
Олесни ја душата, чедо |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za ova li mi veleshe ti na mene za topokot na messenger, da napisham for, pa toa beshe od ateistichki karakter ne od rimo - katolichki! |
||
Rita.MD
Сениор Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хаха... сме се разбрале. Изменето од Rita.MD - 27.Септември.2009 во 00:49 |
||
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Утрово мајка ми ми се јави да ме потсети дека е празник, и дека е пост, а башка да не вклучувам машина и да не работам.
Како да ми кажа-прави се обратно од тоа. Несвесно, појадував бурек со јогурт, па пиев кафе (нес со млекце) а потоа ја пуштив машината зашто времето е сончево, а деца како деца се знае, куп алишта... Испеглав еден куп, а потоа си каснав парче торта од вчерашниот роденден на ќерка ми (Гријажот од Канела)... Потоа ми текна што направив па си реков, каков непрокопсаник и невоцрковен човек сум била... Но...Бог е голем. Нели? |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
al__ISLAM
Сениор Регистриран: 23.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i sto prestavuva ova slika
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една слика=1000 збора. Бог ги слуша нашите исповеди. |
||
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Понекогаш ми се случува да чепкам во компјутерот на брат ми кога не е дома, да му пребарувам низ разни фалјови и фолдери, просто од љубопитност, а знам дека се лути кога правам така и знам дека не смеам бидејќи тој мојот компјутер не го ни вклучува.
Или пак, понекогаш се вклучувам на мсн-то на сестра ми ( и ја знам лозинката ) и чепкам по мејловите. Знам дека не треба така, и навистина не е фер да чепкам по туѓа приватност, знам и јас како би се чувствувала да сум на нивно место, ама пуста љубопитност.... се` ме интересира, се` сакам да знам |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Traj ne spomnuvaj, nemam kontrola nitu jas za rabota ili ishrana... Bash vo nedela mi se pogodi mrsno, bash vo nedela poveke i poveke rabota, a takov sum dvapati da mi se kaze ne davam... |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Исто, многу луѓе сум повредил, но не со крв. А животни, само една мачка до сега од балконот ја фрлив од нервоза и и го скршив 'рбетот и задните нозе. Толку мило и убаво Божјо создание беше мачето, а ете, не чесниот тогашен атеист го фрли без милост. Господи помилуј не. |
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марија, еве сега го читав твојот пост а и женами домене исто. Таа ми кажа дека девојката на комшивчето(18 годишна Марија) денес постела а и најверојатно неработела. Јас би сакал само на следново да потсетам: Така некој разликува еден ден од друг, а некој друг, пак, сите денови ги смета еднакви. Секој нека биде наполно уверен во своето мислење. Оној што ги разликува деновите, ги разликува за Господ; и кој не ги разликува деновите, за Господ не ги разликува. Кој јаде, за Господ јаде, зашто Му благодари на Бога; и кој не јаде, за Господ не јаде и Го фали Бога. (Римјаните 14:5 - 6) |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spiros, поздрав и Божји Благослов до цело твое семејство, па на поубав коментар навистина не можев да се надевам...
Навистина е така, како само ти текна на овој цитат |
||
|
||
izvoren
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 700 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе нема врска ова со Христовото учење. |
||
Исус и рече: „Нeли ти реков дека ќе ја видиш Божјата слава, ако веруваш?”
|
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Амин, Марија, Амин! БОЖЈИ Благослов и до твоето семејство - и сите други семејства - а посебно до черкичката, славеничка! Среќна,долговечна и вечна да е во Христа! АМИН |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има со Православното, а Православното е Христово што значи, олесни си ја душичката овде или не одрекувај дека нема врска, вие кога постите ниту малку не јадете, а да не зборувам за адвентистите ( саботарите ) во сабота... |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |