|
Македонска Енциклопедија |
Внеси реплика | страница <1 678910 65> |
Автор | ||
___tanas_
Сениор ШЕФ НАДЕНИЧАР Регистриран: 26.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немало ништо за антиката или сум во грешка ....? |
||
lunj
Нов член Регистриран: 23.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka ne se pocna so Antikata za da ne se krenat na noze grcite i da spoulavat
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа во вториот том .........
|
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I shto togash ke se slucheshe? NISHTO! Sekoe chudo za tri dena, velat...i se vo pravo.
Koj NIM im se mesha vo pishuvanjeto na nivnite gluposti od "istorija"?
|
||
lunj
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Togas ke ne obvinea za iredentizam deka krademe istorija i kojznae sto Pa ke frcea izvestai od Evropska komisija .Nema da bese za 3 dena ke bese na godina
|
||
___tanas_
Сениор ШЕФ НАДЕНИЧАР Регистриран: 26.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E зашто толкоз малку за асимилаторите пишува - да не си чуват к*ршумите за вториот том ?
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колку знам , целиот свет им е признава историјата која ние тука е нарекуваме “ глупости “ и плагијат......... кој е во грешка ....... тие и светот или некој друг .......
|
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa tie stalno toa go pravat, i shto treba sega nie da pravime? Kejfot niven da go terame ili da si ja vodime nashata drzhava kako shto NIE sakame?
Ako e veke taka..togash daj neka potpishat deka sme Grci..pa neka se obedinuvaat - zoshto i taka i taka Grcija ni nalaga shto i kako da ja vodime nashata zemja, taka?
|
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tokmu taka.
|
||
lunj
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Popi,Marsal vika deka nivnata istorija -grckata ja priznava svetot
Изменето од lunj - 24.Септември.2009 во 13:38 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Танас, ќе одиш по наденица со вакви коментари!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...kako i drugite knigi i ovaa ke ima dopolneto izdanie (prepraveno)i ke si ja cita koj kako saka..mora da postoi debata i razliki zapo sekoe prasanje.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa nie zboruvavme za nashata Enciklopedija kade e napishana nashata istorija a ne Grchkata, taka da ottamu i zabunata doshla.
Inaku nashata istorija ja priznavaat poveketo vo svetov, pa ottamu i mojata reakcija. Site znaat deka nie sme vo pravo....megutoa priznavaat deka seto toa e politika, a ako takva politika i NIV im odgovara togash i kako takva ja poddruzhuvaat.
|
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
p.s. Tuku SRAMOTA e shto od kaj nas proizleguva "politichka istorija"....i TOA nemozham da si go dozvolam. |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |