|
Форум СЕКС - возраст на учесниците |
Внеси реплика | страница <1 678910 19> |
Автор | ||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brat ima mozhe nekoj da se najde na svoja vozrast i da se izrabotat sexualno |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи...при регистрирање на форумот секој еден што се зачленува се обврзува да ги почитува правилата на форумот. Очигледно , поголем број од новорегистрираните не ги читаат внимателно правилата,туку по дифолт само штиклираат во она коцкичето што треба задолжително да се потполни. Во дел од тие правила спаѓа и правилото дека На форумов не е дозволено Постирање и читање на подфорумот „Секс“ доколку членовите се помлади од 16 години. |
||
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
20 годинки и 10 дена
|
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некаде на почетоците на третата деценија
Ццц, остарев |
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe sto vrska ima kolku godini imame so sex.....ili imas, ili nemas...sex
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
69 години
|
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
27 години сум.Спокоjно
|
||
Ивона02
Сениор Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
26 години имам
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај не лажи |
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Или дупиш, или те дупат |
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
или ако си под 16 ко’ ќе те препадне модераторката од некоја страна па ко’ ќе те замаа со тоа метлата
|
||
Момче Македонче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле леле... А ако не си под 16, што ќе ти напраи модераторката? |
||
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе те воајерише ... од заседа
|
||
Момче Македонче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хехееееееее, имам над 16
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |