|
Знаеме ли КОИ СМЕ? |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа што знам повеќе или помалку за својот народ и земја, не ме прави повеќе или помалку припадник на двете
а тоа што народот за жал многу малку знае за себе и својата земја, не е негова вина, туку вина е на оној кој бил и е надлежен да го информира и да го актуелизира сето она што народот не го знае ама не гледам која друга врска ја има политиката (или уште помалку со името) со оваа тема, освен тоа што политичарите го кријат или форсираат она што тие го сакаат, исто како порано што се форсирал 11 Октомври, а денес се форсира античката историја |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Teshko deka znaeme..............
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas znam koj sum
sekogas sum znael i sekogas kje znam i g**** ima da jadam, ako trebit ima vo cela MKD koi pojma nemaat koi se bitno im se da ziveat podobro a koi se??? ne im e vazno marsovci moze da se i pricat srpski da ih cela vselena razume Изменето од Анастеа - 08.Август.2009 во 23:42 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoj treba da si zboruva za sebe. Kako beshe ona- Svoj leb si jademe svoe gajle si bereme. Изменето од Анастеа - 08.Август.2009 во 23:42 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoj si zboruva za sebe i kako smeta deka saka da zboruva Изменето од Анастеа - 08.Август.2009 во 23:42 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iskren da bidam poveke ne znam ni koj sum ni sto sum ni kade sum
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Народот знае.
Но попусто е сето тоа кога ВЛАСТА не сака да верува, им прави ќеф на атињаните............. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сократ ...знаете она...јас знам дека ништо незнам...Голем ум и знајко...ова овие знајковциве...да не се оние другине...кои ги посочувал и Сократ...па и јас сакам понекого да посочам...Да знаеја или власта да веруваше дека знаат, немаше оние толкави јарболи, знамиња...а и оние другине...нели имаме две???Ги видов и кај владицине???
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a shto znael sokrat , pa?!.
...osven ,(samiot si priznal),...deka nema pojma od ...nishto ! inache,..jas sum toj,...kojshto nekoj ke mi kaze deka sum! ...ni manje ,..ni vishe! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno e deka sekoj e kako okolinata sto go percepira...a ne kako sto toj si zamisluva...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тие што си знаат кои се, си знаат, на другите им преат мозок властите од древнина, па се до денес
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |