|
Знаеме ли КОИ СМЕ? |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
верно на Арената пишува со цтичките и точките од Росетскиот камен
има ли стрелка коjа да подсетура дека требе да се чита од десно на лево мани мани |
|||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тодор Петров, потсети дека битката кај Хајронеја,....
Херонеja се вика Хajронеjа мора да е нешо друго абе нема ли главен радактор тоа весник бе |
|||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
само едно последно прашане - како битката каj Херонеja e била на 2 Август кога Октавиан Август на кого е наречен месецот Август е живел 2 века после таа битка
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako znaeme nema da raspishuvame REFERENDUM................
Изменето од orlov - 06.Август.2009 во 15:35 |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Каква врска има референдумот за името на Републиката со Македонскиот етнос, за да не знаеме кои сме? Разбира се, Македонци! И детето мое ке му дозволам да напише на форумот како се чуствува, и резултатот ке биде... МАКЕДОНЕЦ |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaev!....ama , nekoj od petni zili se trudi da me raubedi!.....taka da sega ....i ne znam!....a i ne sakam da znam povekje,...bitno mi e sdamo,da imam leb....i odozgora neshto....i barem ...stotina godini......i da ne me dupat...."domashnite"....
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ima i te kako. Prvo ispej bez greshka pesnata ,,NARODE MAKEDONSKI, pa potoa kje diskutirame na ova tema. Ne e samo da se napishe makedonec i toa so golemi bukvi........... |
|||
|
|||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa vidi vaka... Seksot so domasnite znae da bide i dobar za razlika od siluvanjeto koe ke ti go priredat "nedomasnite"... |
|||
DeepBlue
|
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Орлов, темата не е референдум, туку дали знаеме кои сме, ако ти не знаеш да ги раздвоиш темите, тоа е твој проблем! Јас го дадов моето мислење на темата! |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toa shto neznaesh e tvoj problem. No za referendum za imeto treba da znaesh za koe ime. A za da znaesh kao kje glasash na referendumot treba da znaesh i koj si. Mozjebi i da ne si hristijanin, ama zjiveesh vo hristijanska zemja. Zatoa i toa taka go napishav.
|
|||
|
|||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе зошто политика и во оваа тема? Ако е темата КОИ СМЕ,не значи дека некој ме праша дали сум македонка.
|
|||
Кој бара ќе најде.
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da. Ama mnogumina ne znaat, pa stana bugari.
|
|||
|
|||
ADVISOR
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1026 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas znam koj sum
|
|||
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ОК, за да бидеме јасни, не сум христијанин, ниту имам религија, ниту сакам да подлегам на теизам кој не носи добро туку само зло (ме велечеш за јазик), ниту религијата е синоним за национално чувство туку само верување (во што?)! Мојата грешка беше што ти реплицирав на твојот коментар (што нема веќе да се случи) и запомни, Македонија е СЕКУЛАРНА држава. Прашњето на темата е дали знаеме кои сме, јас одоговорив. Ако ти си теист, тоа е твое право, немој никогаш да ти се случи моето да го ускратуваш со притисок дека некој не бил Македонец ако не е христијанин. ТИ не можеш да го ускратуваш моето “верување“• Изменето од Buggyman - 06.Август.2009 во 17:48 |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |